Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SLIMTECH GEL ANTI CELLULITE 150ML

SLIMTECH GEL ANTI CELLULITE 150ML

150 ML 100 ml / 30.40€
-23% T'ESTALVIES -13,35 €
58,95 € 45,60 €
45,60 € -23%
45,60 €
100 ml / 30.40€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,68€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Combat la cel·lulitis i corregeix la pell de taronja amb ajuda del seu aplicador de 5 esferes massatges. S'adapta a tots els estils de vida així com als ritmes naturals (dia i nit).

L'actiu intel·ligent Cell-Control actua les 24 hores sobre molècules responsables de l'emmagatzematge i eliminació de greix, produïdes al llarg de les activitats diàries, potenciant la seva reducció durant la nit, a la feina o en fer esport, així com limitant-ne l'emmagatzematge després dels àpats.

Per a totes les dones que busquen un tractament reductor personalitzat i/o que vulguin combatre la cel·lulitis i millorar la finor del cos.

Disminució de la pell de taronja/cel·lulitis i Pell més uniforme, més ferma i llisa.

Gel intel·ligent reductor. Combat la cel·lulitis i corregeix la pell de taronja amb ajuda del seu aplicador de 5 esferes massatges. S'adapta a tots els estils de vida així com als ritmes naturals (dia i nit). Actua les 24 h. sobre les molècules produïdes durant les activitats diàries: Esport, Nit, Treball, Menjars.

EAN13
335599870155
Quantitat
150 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Fermesa
Uniformitat

Posicionar el capçal en mode ON i aplicar matí i/o nit fent massatges amb moviments circulars ascendents a les zones que vulgui estilitzar (cuixes, natges, malucs). Després de la seva utilització, posar el capçal en posició OFF i esbandir amb aigua si fos necessari.

PRINCIPIOS ACTIVOS: Activo inteligente (Cell-control), Flavonoide natural y Extracto de Anís verde.

INGREDIENTES : WATER / AQUA, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., PROPANEDIOL, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, SILOXANETRIOL ALGINATE, PHENOXYETHANOL, TAPIOCA STARCH, POLYMETHYL METHACRYLATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL / HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PHOSPHOLIPIDS, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, PPG-26-BUTETH-26, BUTYLENE GLYCOL, FRAGRANCE / PARFUM, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, MENTHYL LACTATE, PALMITIC ACID, SODIUM BENZOATE, STEARIC ACID, CHLORPHENESIN, TETRASODIUM EDTA, CAFFEINE, MAGNESIUM ASPARTATE, ZINC GLUCONATE, FISETIN, RASPBERRY KETONE, COPPER GLUCONATE, TOCOPHEROL, SORBIC ACID, RED 4 / CI 14700, RED 33 / CI 17200,HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL.

1 Comment
No customer reviews for the moment.