El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
LANCÔME HYPNÔSE PALETTE 5 COULEURS PALETA DE SOMBRES

LANCÔME HYPNÔSE PALETTE 5 COULEURS PALETA DE SOMBRES

Hypnose Palette 19
47,40 €
47,40 € {* -0%*}
47,40 €
Proper llançament
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,71€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Revela una mirada àmplia i intensificada amb Hypnôse Palette, la paleta d'ombres de Lancôme. Una paleta de 5 tons ultra-pigmentats i amb una textura ultra-cremosa que permet una aplicació fàcil, versàtil i amb múltiples acabats. Compta amb una àmplia gamma cromàtica de 10 tons per a looks naturals de dia o looks sofisticats i atrevits de nit.

Una fórmula única per crear looks de maquillatge fàcilment!

Mostra una mirada ampliada amb Hypnôse Palette. Aquesta versàti paleta de 5 ombres d'ulls us permetrà crear nombrosos looks, els seus aplicadors professionals i les seves tècniques d'aplicació pas a pas.

Atreveix-te amb aquesta paleta de fàcil aplicació, amb una textura cremosa, suau i llisa que, a més, permet un fàcil difuminat gràcies a les pólvores lleugeres i vellutades. Destaca per la llarga durada, fins a 12 hores. No taca ni es mou.

EAN13
3614272453128
Quantitat
5 G
Tipus de Marca
Luxe
Textura
Pols
Durada
Llarga Durada
Tonalitat
Intensa
Mitja

La nostra innovadora tecnologia d'ombres d'ulls “wet” ofereix una àmplia gamma d'efectes i intensitats gràcies a la seva textura multidimensional i uniforme, per tant aconseguiràs INFINITS acabats.

SECA: per crear gradacions fàcilment, per a un look natural o sofisticat.

HUMIDA: ombres d'ulls més cremoses per a una aplicació més fresca, amb colors més intensos i més durada.

COMBINACIÓ D'APLICACIÓ SECA I HUMIDA: aplicar les ombres d'ulls seca i, a continuació, les ombres humides. Utilitzar dos aplicadors: un per als tons clars i un altre per als tons més foscos

A més, recorda que podràs utilitzar la pols com a ombra o fins i tot com a delineador