El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
EYE SHAD PRIM PTN 15-ANTI AGIN 10ML
EYE SHAD PRIM PTN 15-ANTI AGIN 10ML
EYE SHAD PRIM PTN 15-ANTI AGIN 10ML
EYE SHAD PRIM PTN 15-ANTI AGIN 10ML

EYE SHAD PRIM PTN 15-ANTI AGIN 10ML

EYE SHAD PRIM PTN 15-ANTI AGIN 10ML
-28% T'ESTALVIES -11,01 €
39,31 € 28,30 €
28,30 € -28%
28,30 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,42€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Descobrim una manera de fer que Anti-Aging Eyeshadow Primer Potion sigui millor que mai. Amb un envàs modernitzat que inclou un aplicador, la nostra Eyeshadow Primer Potion llueix més bonica i s'aplica amb més versatilitat. I segueix conservant els mateixos poders: beneficis antienvelliment, una ombra que dura 24 hores i no es quartera, un color més vibrant i una aplicació més fluïda.

Just quan pensaves que la base d'ombra d'ulls Eyeshadow Primer Potion no podia ser millor, hem trobat una forma de que sí que ho sigui. Amb un envàs renovat que inclou un aplicador, la nostra base llegendària té una aparença més bella i s'aplica de forma més versàtil. i la fórmula sense parabens segueix tenint les propietats que la fan famosa: Una ombra durant 24 hores sense plecs, amb un color més viu i una aplicació més suau. Un cop hagis provat la base d'ombra d'ulls Eyeshadow Primer Potion, no voldràs viure sense ella.

La nostra fórmula llisca suaument i la tecnologia de polímers omple les imperfeccions en la superfície de la pell, preparant les teves parpelles per a una ombra que dura tot el dia. Trieu teus tons favorits o Fica'ls tots a la bossa de maquillatge per intercanviar tantes vegades com vulguis. La nostra ombra original combina a la perfecció amb tots els tons de pell i s'asseca de forma invisible. L'acabat mat nu d'Eden ofereix una cobertura completa a el temps que amaga totes les vermellors (i li dóna un aspecte meravellosament subtil quan s'usa sol). Minor Sense, una brillantor xampany, és una versió més pura de Sin, que hem tornat a elaborar basant-nos en els comentaris dels nostres clients (Sí, nosaltres t'escoltem!).

Fàcil per als ulls en més d'un sentit. Aquesta cobejada base ara ve en un envàs renovat amb un magnífic disseny i un tap tipus joia. Pressiona el tub directament fins que surti el producte o bé utilitza la vareta aplicadora. De qualsevol manera, aconseguiràs una aplicació controlada en tot moment. 

EAN13
3605970936174
Tipus de Marca
Selectiva
Textura
Fluida
Format
Tub
Cobertura
Mitja

Aplica després de la base o d'el maquillatge. Per a una cobertura suau / mitjana, fes-lo servir amb Naked Skin Beauty Balm. Per a una cobertura total, fes-lo servir amb Naked Skin Liquid Makeup.

Per a una aplicació perfecta, utilitza Good Karma Optical Blurring Brush d'Urban Decay.