El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
JÚLIA BONET CREMA SOL CORPORAL SPF30
JÚLIA BONET CREMA SOL CORPORAL SPF30
JÚLIA BONET CREMA SOL CORPORAL SPF30
JÚLIA BONET CREMA SOL CORPORAL SPF30
JÚLIA BONET CREMA SOL CORPORAL SPF30

JÚLIA BONET CREMA SOL CORPORAL SPF30

150 ML 100 ml / 26.93€
-19% T'ESTALVIES -9,61 €
50,00 € 40,39 €
40,39 € -19%
40,39 €
100 ml / 26.93€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,61€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La línia solar Júlia Bonet utilitza els ingredients actius més avantguardistes i de més qualitat, les fórmules més sedoses i la tecnologia més avançada, així pot oferir la màxima excel·lència en uns productes solars que compleixen el que prometen. Aquesta línia de productes dermatològicament provats i hipoalergènics utilitza un protector solar mineral d'òxid de zinc que garanteix una cobertura completa i segura que protegeix la pell contra els raigs nocius UVA, UVB i IR. A més, la nostra formulació única conté ingredients que protegeixen la pell de la llum blava coneguda com a HEV (llum emesa per dispositius electrònics com telèfons mòbils, ordinadors, tauletes, etc.) mentre repara qualsevol dany causat a la pell.

La fragància única de tota la línia és una elegant composició floral del lliri de Sant Joan i la tuberosa intensa que li imprimeix un caràcter modern i proporciona una sensació de protecció natural gràcies a la nota de sortida verda pura i una suau persistència cremosa i enfustada.

Crema solar corporal hidratant de protecció integral SPF 30 (protecció alta). Aquest producte solar d´última generació i resistent al´aigua calma la pell irritada mentre la repara i la hidrata profundament, reforçant així la funció de la barrera natural de la pell. Crema Solar de ràpida absorció que manté el cos hidratat i proporciona una protecció integral contra els nocius raigs solars UVA/UVB i la Llum Blava, gràcies a l'innovador protector solar mineral no nano d'òxid de zinc.

Resistent a l'aigua, hipoal·lergènica, dermatològica i oftalmològicament provada. No cou als ulls. Per a pells sensibles.

EAN13
0000000198007
Quantitat
150 ML
Edat Recomanada
Qualsevol Edat
Tipus de Pell
Sensible
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Protecció solar
SPF 30
Textura
Crema
Fluida

Aplicar generosament mitja hora abans de l'exposició al sol a les zones del cos exposades al sol. Repetir laplicació després de dues hores. La seva fórmula resistent a l'aigua assegura la seva efectivitat després del bany a la piscina o la platja. Evitar la sobreexposició al sol i les hores de més intensitat solar.

PHYACTYL: Un ingredient patentat que prové del cultiu d'una alga marró invasiva, la Sargassum muticum. Aquest ingredient de l'agricultura aqüícola és una solució potent per al procés de desintoxicació de la pell que, alhora, preveu el dany cel·lular resultant de l'exposició a l'ozó, la radiació UV i l'estrès químic.

ARABIAN COTTON: Ingredient d´origen natural obtingut a través de fonts sostenibles. Funciona com un reforç natural per reparar els danys solars i el fotoenvelliment causat per la radiació solar. Aquesta planta extremòfila de les regions semiàrides, a causa de les dures condicions ambientals, ha desenvolupat una gran diversitat de molècules amb notables propietats calmants, antiinflamatòries, antioxidants i regeneratives.

CALMOSENSINE: Un ingredient lipopèptid antienvelliment que alleuja la tensió ajudant a relaxar el múscul durant la contracció, evitant així la formació d'arrugues i línies d'expressió. També es fa servir per les seves propietats calmants.

CRODAROM GREEN CAVIAR: Basat en antics rituals de bellesa japonesos, uneix ciència i natura per proporcionar una bellesa minimalista, subtil i elegant mitjançant la hidratació. El caviar verd, que es troba originalment al sud-est asiàtic, és un dels secrets dels habitants d'Okinawa, anomenada «l'illa de la longevitat». Aquesta perla remineralitzadora és l'aliat perfecte per aportar hidratació i controlar la pèrdua d'aigua gràcies a qualitats higroscòpiques.