Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
JÚLIA BONET CREMA AFTER SUN FACIAL
JÚLIA BONET CREMA AFTER SUN FACIAL
JÚLIA BONET CREMA AFTER SUN FACIAL
JÚLIA BONET CREMA AFTER SUN FACIAL
JÚLIA BONET CREMA AFTER SUN FACIAL

JÚLIA BONET CREMA AFTER SUN FACIAL

50 ML 100 ml / 48.90€
-19% T'ESTALVIES -5,83 €
30,28 € 24,45 €
24,45 € -19%
24,45 €
100 ml / 48.90€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,37€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La Crema After Sun Facial de Júlia Bonet proporciona una hidratació intensa i ajuda a la pell a conservar el seu color bronzejat, a més de reparar qualsevol dany causat durant l'exposició al sol.

Aquest protector conté Lipobelle Glacier, una preparació liposomal d'aigua de glacera suïssa. L'aigua de la glacera està encapsulada en molècules de lecitina, cosa que assegura que la humitat arribi a les capes més profundes de l'epidermis, protegint la pell contra els efectes de l'estrès tèrmic i proporcionant una hidratació de 24 hores amb una sensació immediata de frescor i benestar.

Té una elegant composició floral del lliri de Sant Joan i la tuberosa intensa que li imprimeix un caràcter modern i proporciona una sensació de protecció natural gràcies a la seva nota de sortida verda pura i una suau persistència cremosa i enfustada.

Crema facial per després del sol. Calmant, reparadora i maximitzadora del bronzejat, una fórmula de reparació intensa que crea un efecte bronzejat superdurador sobre la pell, alhora que la hidrata.

Un producte únic i tecnològicament avançat que forma una barrera protectora que reforça les defenses naturals de la pell i deixa una sensació suau i fresca com la seda.

EAN13
0000000198008
Quantitat
50 ML
Edat Recomanada
Qualsevol Edat
Tipus de Pell
Sensible
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Textura
Mousse

Aplicar generosament després de l'exposició solar, per hidratar, calmar i regenerar intensament la pell de la cara diàriament per mantenir i potenciar el bronzejat.

CALMOSENSINE: Un ingredient lipopèptid antienvelliment que alleuja la tensió ajudant a relaxar el múscul durant la contracció, evitant així la formació d'arrugues i línies d'expressió. També es fa servir per les seves propietats calmants.

DRIELINE PF: Aquest protector natural de la pell extret del llevat estimula la síntesi de col·lagen, reforçant els mecanismes naturals de defensa de la pell i protegint-la de la radiació UV, alhora que accelera el procés de reparació i curació de la pell.

PRORENEW COMPLEX: Basat en la tecnologia probiòtica, ProRenew Complex actua sobre els trets essencials del procés d'envelliment de la pell, per la seva capacitat per adaptar-se bé a un entorn en canvi constant i renovar-se eficaçment. Aquest ingredient probiòtic és beneficiós tant per a la salut de la pell com per a la microbiota de la pell, l'equilibra i la protegeix i l'ajuda a resistir l'estrès del dia a dia.

KOLLAREN BG 100

GOLDEN HA: Un ingredient actiu que s'utilitza com a regenerador de la pell i tractament antienvelliment. La seva funció biològica és activar la producció endògena d'àcid hialurònic, col·lagen i elastina a les capes d'epidermis i dermis. A més, pot estimular la migració i la proliferació cel·lular.

LIPOBELLE GLACIER

PAUSEILE S

EA HEATHER