Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
AQUA GLOW FLASH MASK
AQUA GLOW FLASH MASK
AQUA GLOW FLASH MASK
AQUA GLOW FLASH MASK
1 ct 100 ct / 625.00€
6,25 €
6,25 € -0%
6,25 €
100 ct / 625.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,09€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Aqua Glow Flash Mask és una màscara hidratant de Biotherm que actua com una segona pell que infon profundament la pell amb una hidratació intensa.

Gràcies a aquesta poderosa combinació de vitamina C i aigua probiòtica Life Plankton, la pell brilla més amb una sola aplicació.

Una aplicació de la màscara Aqua Glow Flash Mask és suficient per reposar profundament i reviure la capacitat natural de la pell per brillar. Tan aviat com toqueu la pell, el seu efecte de segona pell ajuda que els ingredients actius penetrin profundament per a una hidratació fresca i duradora de la pell.

Resultats després de l'aplicació d'aquesta mascareta hidratant de vitamina C: HIDRATACIÓ FLASH 24H: Millora significativa de la hidratació de la pell que dura 24 h després d'una sola aplicació: + 54,82% després d'1 H / encara + 12, 04% després de 24 h AIGUA BLOQUEJADA: -31% de reducció de la pèrdua d'aigua transepidèrmica després d'1 hora, per a un efecte protector i reparador sobre la funció de barrera cutània. RADIANÇA MILLORADA: -25,8% de reducció de l'aparença de la pell opaca després de 4 setmanes. * Resultats de proves clíniques d'eficàcia hidratant, 24 dones. * Resultats de proves clíniques de pèrdua d'aigua transepidèrmica, 25 dones.

*Resultats de les proves clíniques de l'impacte al cutis radiant, 54 dones.

Biotherm Aquasource Super Masque Glow una màscara ultra humectant en infusió amb vitamina C que reposarà i farà que la seva pell brilli.

EAN13
3614273010092
Quantitat
1 ct
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Necessitat a cobrir
Hidratació
Lluminositat
Reparació
Principis Actius
Vitamina C

Obrir el paquet unidosi i aplicar la màscara embolicant correctament totes les parts de la cara, deixar actuar 15 minuts.

Retirar el producte sense aclarir, fer massatges amb moviments circulars el restant de producte fins que s'absorbeixi.

Ingredients principals: Aquesta màscara hidratant està formulada amb una combinació de: - Vitamina C, coneguda per les seves poderoses propietats il·luminants; - La mateixa concentració d'aigua Life Plankton que es troba en una ampolla plena de la seva Super Concentrate*; La combinació perfecta perquè la teva pell brilli. * Life Plankton Concentració d'aigua en un pot de 50 ml. Textura: Aquesta màscara hidratant carregada d'humitat infosa amb vitamina C, està dissenyada per retenir més humitat que les màscares tradicionals.