El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
INTENSIVE FORTIFYING EMULSION 125ML
INTENSIVE FORTIFYING EMULSION 125ML
INTENSIVE FORTIFYING EMULSION 125ML
INTENSIVE FORTIFYING EMULSION 125ML
INTENSIVE FORTIFYING EMULSION 125ML
INTENSIVE FORTIFYING EMULSION 125ML
INTENSIVE FORTIFYING EMULSION 125ML

INTENSIVE FORTIFYING EMULSION 125ML

125 ML 100 ml / 112.40€
140,50 €
140,50 €
140,50 €
100 ml / 112.40€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,11€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Una emulsió nocturna per augmentar la intel·ligència de la pell, per activar la seva font de profunda vitalitat i lluminositat.

La reposició de la humitat durant la nit ajuda a enfortir i revitalitzar la pell per a una notable resistència i una brillantor juvenil a l'alba.

Beneficis Claus i Tecnologia:

Basat en dècades de recerca, Clé de Peau Beauté desbloqueja el poder de la Skin Intelligence: la capacitat innata de la pell per distingir entre estímuls bons i dolents, per aconseguir i mantenir la condició ideal. A partir d'aquest coneixement i utilitzant tecnologia d'avantguarda, el nostre ingredient exclusiu, Skin-Empowering Illuminator, va ser desenvolupat especialment per millorar la capacitat intuïtiva de la pell per reparar-se i defensar-se, per aconseguir l'aspecte més radiant i juvenil.

RESULTATS EXQUISITS

Nodreix a fons la pell amb una hidratació lleugera durant tota la nit per a una pell radiant i d'aspecte juvenil a l'alba.

Ajuda a enfortir la fermesa i la resistència de la pell des de linterior, reduint les arrugues visibles per a una aparença suau, ferma i flexible.

Alleugereix la pèrdua d'hidratació i el dany diari de la pell per la sequedat i els raigs UV.

Amb ús continu, ajuda a activar i mantenir la vitalitat de la pell i potencia la seva capacitat d'evolucionar en lluminositat dia a dia.

TECNOLOGIA INTEL·LIGENT I INGREDIENTS

Adoptant ciència d'avantguarda per regular els ritmes nocturns de la pell, aquesta emulsió ajuda a millorar la capacitat de la pell per extreure hidratació de l'interior i enfortir els poders regeneratius.

Conté extracte d'arrel d'Ononis Spinosa i extracte d'Abelmoschus Esculentus, que es dirigeixen intensament a col·làgens i proteïnes específics que són crítics per a la pell.

* dades in vitro

Utilitzant tecnologia avançada, aquesta emulsió està formulada per ajudar a disminuir l'avenç del dany diari per raigs UV durant la nit.

Formulat amb l'ingredient intensiu de brillantor, 4MSK (4-metoxisalicilat de potassi), la translucidesa de la pell reviu i aporta una lluminositat vibrant a la cara.

EXPERIÈNCIA SENSORIAL

Aquesta textura lleugera, fresca i hidratada, ideal per a ús nocturn, s'absorbeix instantàniament a la pell i la mima durant la nit.

La fragància subtil i elegant d'orquídies i roses naturals t'envolta amb la seva delicada aroma.

Dermatològicament Testat.

No Comedogènic

EAN13
729238154018
Quantitat
125 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Fermesa
Hidratació
Matificant
Textura
Emulsió
Format
Dosificador

Aplicar a la cara cada nit, seguint l'ús de Clé de Peau Beauté Hydro-Softening Lotion o Hydro-Clarifying Lotion.

Premeu l'aplicador dues vegades * per humitejar un cotó.

Alliseu suaument sobre la pell.

* Dues pressions, una vegada al dia, duren aproximadament 83 dies.