Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
HAND CREAM 75ML
75 ML 100 ml / 105.27€
78,95 €
78,95 €
78,95 €
100 ml / 105.27€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,18€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Un tractament en crema concentrat i ric que protegeix les mans contra la sequedat, dureses, fines línies i raigs UV.

Millora la condició de la pell, aportant una vitalitat excepcional i beneficis de texturització.

Aporta suavitat sense igual i es fon immediatament amb la pell des de laplicació.

Conté Illuminating Complex, una força poderosa estabilitzadora d'hidratació que promou la lluminositat exquisida

Restaura la hidratació essencial i aïlla la pell davant de la deshidratació amb un vel invisible i protector que manté les mans sedoses, redensificades i amb sensació de confort.

Conté el potent actiu antitaques 4MSK que ajuda a disminuir l'aparició de taques així com estimular la uniformitat del to de la pell.

Desenvolupat amb SPF 18 per ajudar a prevenir contra els signes de l'exposició als raigs UV, incloent-hi taques, sequedat i pèrdua de l'elasticitat.

Suavitza les cutícules i embelleix mans i ungles.

Mima amb una textura excepcionalment rica de ràpida absorció, aportant immediatament beneficis revitalitzants així com creant una agradable sensació.

Conté una fragància nascuda de la Peònia i una Preada Orquídia que rejoveneixen els sentits i transformen el tractament corporal en un moment de luxe i relaxació.

Formulat amb l'ingredient exclusiu de Clé de Peau Beauté, Cellular IC Normalizer que millora les condicions per garantir el funcionament òptim del sistema cel·lular del canal iònic.*

TESTAT DERMATOLÒGICAMENT

NO COMEDOGÈNIC

EAN13
729238113244
Quantitat
75 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Hidratació
Suavitat
Uniformitat
Textura
Crema
Format
Tub

Aplicar una petita quantitat de crema en mans netes i fer massatges amb suavitat des dels canells fins als rovells dels dits fins que sigui absorbit.

Usar cada dia.

Aplicar quan les mans estiguin notablement seques o esquarterades.

WATER (AQUA)・GLYCERIN・BUTYLENE GLYCOL・CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE・ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE・ISOHEXADECANE・BEHENYL ALCOHOL・TRIISOSTEARIN・PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE・MYRISTYL MYRISTATE・PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHER・DIMETHICONE・BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE・TREHALOSE・POTASSIUM METHOXYSALICYLATE・PHYTOSTERYL MACADAMIATE・STEARYL ALCOHOL・SILICA・BEHENETH-20・PHENOXYETHANOL・FRAGRANCE (PARFUM)・TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)・TRISODIUM EDTA・SUCCINOGLYCAN・TOCOPHERYL ACETATE・CAMELLIA JAPONICA SEED OIL・SODIUM CITRATE・ALCOHOL・SODIUM METAPHOSPHATE・POLYQUATERNIUM-51・ROSA DAMASCENA FLOWER WATER・CITRIC ACID・DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE・SODIUM ACETYLATED HYALURONATE・BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL・LIMONENE・BHT・PRUNUS SPECIOSA LEAF EXTRACT・HEXYL CINNAMAL・CITRONELLOL・ALUMINA・PAEONIA SUFFRUTICOSA ROOT EXTRACT・OLEA EUROPAEA (OLIVE) LEAF EXTRACT・LINALOOL・ALPHA-ISOMETHYL IONONE・AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) SEED EXTRACT・2-O-ETHYL ASCORBIC ACID・ROSE EXTRACT・TOCOPHEROL・BUPLEURUM FALCATUM ROOT EXTRACT・IRON OXIDES (CI 77491)・HYDROLYZED CONCHIOLIN PROTEIN・HYDROLYZED SILK