El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
THE CONCENTRATE
30 ML 100 ml / 996.00€
298,80 €
298,80 € -0%
50 ML 100 ml / 813.60€
406,80 €
406,80 € -0%
100 ML 100 ml / 0.00€
0,00 €
0,00 €
0,00 €
100 ml / 0.00€
Fora d'estoc
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 6,10€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Un revolucionari i intensiu “Salvador de la pell” creat per promoure la renovació natural i estabilitzar l'aspecte de la pell fràgil.

Creat amb Fermento Milagroso Concentrado™, enforteix la barrera de la pell i ajuda a calmar l'aspecte d'irritació, envermelliment i altres signes d'inflamació perquè la pell pugui centrar-se en la renovació. Potent poder antioxidant.

Descobriu aquest potent sèrum de protecció de la barrera de la pell, que la fa més forta, més estable i visiblement calmada.

Cada dia, l?exposició a factors d?estrès externs com la contaminació provoquen inflamació, una causa dels signes visibles de l?envelliment prematur de la pell.

The Concentrate, amb noves propietats de protecció antioxidant i de la barrera de la pell, és la seva doble font d'energia davant d'aquests agents irritants ambientals.

The Miracle Broth™ concentrat -un potent elixir amb una fórmula extremadament eficaç- contribueix a reduir els signes visibles d'inflamació ia calmar visiblement la pell perquè es renovi de manera natural.

Amb l'ús diari, la pell esdevé més forta*, més estable i visiblement calmada.

El Concentrat, un sèrum protector que reforça la pell, la calma visiblement i la protegeix.

EAN13
747930131717
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Oxidant
Calmant
Hidratació
Protecció
Regeneració
Format
Comptagotes

Amb ajuda del goter, apliqui una petita quantitat de producte al rovell dels dits.

Apliqueu el producte a la pell mitjançant un suau massatge dues vegades al dia o quan ho necessiti. A continuació, apliqui el seu hidratant de la Mer.

Ingredients clau: Concentrated Miracle Broth™, Lime Tea

Fórmula sense parabens, ftalats ni sulfats

Llistat d'ingredients: Cyclopentasiloxane, Algae Extract, Glycerin, Dimethicone, Polysilicone-11, Isononyl Isononanoate, Dimethicone/Peg-10/15 Crosspolymer, Cyclohexasiloxane, Sesamum Indicum (Sesame Sunflower) Seedcake, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Meal, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil, Sodium Gluconate, Copper Gluconate, Calcium Gluconate, Magnesium Gluconate, Zinc Gluconate, Tocopher WaterAquaEau, Dimethicone Crosspolymer, Helichrysum Arenarium (Everlasting) Extract, Laminària Ochroleuca Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Flour Lipids, Citrus Aurantifolia (Lime) Peel Extract, Extrem Extract, Crithmum Maritimum Extract, Alteromon , Linoleic Acid, Tocopherol, Tetraacetylphytosphingosine, Caprylic/Capric Triglyceride, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Ocimum Basilicum (Basil) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Lavandula Hybr. Citrate, Eugenol, Limonene, Linalool, Bht, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate

+
+
=
711,36 €
-5% T'ESTALVIES -37,44 €