Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PALOMA PICASSO MINOTAURE EDT SPRAY 75ML
PALOMA PICASSO MINOTAURE EDT SPRAY 75ML
PALOMA PICASSO MINOTAURE EDT SPRAY 75ML
PALOMA PICASSO MINOTAURE EDT SPRAY 75ML

PALOMA PICASSO MINOTAURE EDT SPRAY 75ML

75 ML 100 ml / 52.80€
39,60 €
39,60 € -0%
39,60 €
100 ml / 52.80€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,59€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Recorrent el laberint de la mitologia grega antiga i cap a la llum d'avui, Minotaure Cologne encarna la força i la intel·ligència de la criatura llegendària formada pel cos d'un home i el cap d'un bou.

Recorrent el laberint de la mitologia grega antiga i cap a la llum d'avui, Minotaure Cologne encarna la força i la intel·ligència de la criatura llegendària formada pel cos d'un home i el cap d'un bou. El minotaure ho domina tot, igual que les notes especiades d'estragó, coriandre i bergamota flueixen irrevocablement en un cor poderós i vibrant barrejat amb aldehids florals, lliri de les valls i un gerani fresc que ofereix una nota de contrast. Presentada el 1992, la fragància d'ambre per a home de Paloma Picasso és un tribut captivador al xoc entre l'home i la bèstia. Una barreja complexa i fascinant que cobra vida amb una passió intensa, elevada per una inesperada fusió d'essències fortes i aromàtiques.

Minotaure és aromàtic, saborós i salvatge amb una barreja d'inconfusibles acords florals i enfustats que es fusionen per imprimir en qui el fa servir una fragància tangible i ombrívola de mesc. La llum del sol es troba amb l'ombra misteriosa, amb els frescos i dinàmics aldehids reflectint-se al gàlban verd, àcid i embriagador, i la profunditat del cedre i del sàndal. La fava tonka torrada escalfa la vainilla dolça al final per crear una estela seductora i duradora. 

EAN13
3360373007905
Quantitat
75 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Aromàtica
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó

Si vols que el teu perfum duri, l'interior del canell i el buit dels colzes són llocs càlids per perfumar-se. L'aplicació darrere les orelles també és molt sensual. 

Família de fragàncies: Ambarada i aromàtica

Notes de sortida: Acord de bergamota, oli d'estragó

Notes de cor: Acord de lavanda, essència de gerani

Notes de fons: Acord de faba tonka, acord d'ambre, acord de vainilla

ALCOHOL, AQUA (AGUA), PARFUM (FRAGANCIA), LIMONENO, ETILHEXIL METOCICINAMATO, LINALOOL, BENZOATO DE DIETILAMINO HIDROXIBENZOIL HEXILO, HIDROXICITRONELAL, CUMARINA, BHT, CITRAL, CITRONELOL, GERANIOL, C1 19140 (AMARILLO 5), CI 14700 (ROJO 4), CIDE F.I.L.: B30463/1