Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SENSAI ESSENCE DAY VEIL 40ML
SENSAI ESSENCE DAY VEIL 40ML
SENSAI ESSENCE DAY VEIL 40ML

SENSAI ESSENCE DAY VEIL 40ML

40 ML 100 ml / 364.98€
-28% T'ESTALVIES -56,01 €
202,00 € 145,99 €
145,99 € -28%
145,99 €
100 ml / 364.98€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,19€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Aquesta cura il·luminadora de dia actua com a protecció davant la radiació UV i com a tractament antienvelliment.

Està formulat amb la innovadora Optical Lamella Technology que crea un vel sedós i lleuger a la pell per protegir-la davant dels efectes de la radiació UV i la deshidratació. Gràcies a aquest vel i amb l'ajuda de la llum natural, la pell adquirirà una resplendor pura i fresca.

ESSENCE DAY VEIL conté poderosos actius que garanteixen una pell ferma, suau, radiant i hidratada durant tot el dia.

SPF30 UVA/UVB.

Recanvis disponibles.

EAN13
4973167945414
Quantitat
40 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Protecció
Suavitat
Protecció solar
SPF 30
Textura
Fluida

Aplicar al matí al final de la rutina de cura de la pell, després de l'emulsió/crema.

Si utilitzeu una base de maquillatge o un protector solar addicional, utilitzeu ESSENCE DAY VEIL abans d'aquestes cures. Dipositar 2 pulsacions de producte al palmell de la mà i estendre per tot el rostre de manera uniforme.

Dipositar una altra pulsació i repartir per les galtes, el pont del nas i la barbeta per a més protecció de la radiació UV en aquestes zones.

Principis Actius Principals:

- Complex Hyalo-Mainte: Protegeix la pell davant de la degradació de l'àcid hialurònic produïda per la radiació UV, proporcionant una sensació de fermesa instantània.

- Koishimaru Silk Royal™ amb propietats antienvelliment avançades, estimula la producció d'àcid hialurònic.

- Extracte d'Acerola: estimula la producció de col·lagen, protegeix contra els danys causats pels radicals lliures i preveu l'aparició d'arrugues.

Aqua, Alcohol, Dimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Behenyl Alcohol, Glycerin, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Diisopropyl Sebacate, Triethylhexanoin, Dipropylene Glycol, Sorbitan Stearate, Triethanolamine, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Carbomer, Parfum, Sucrose Cocoate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Acetyl Glucosamine, Disodium EDTA, Dimethoxy Di-p-Cresol, Dipotassium Glycyrrhizate, Linalool, Eugenia Caryophyllus Flower Extract, Benzyl Salicylate, BHT, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydrolyzed Silk, Hydroxycitronellal, Citronellol, Malpighia Emarginata Fruit Extract, Limonene, Oenothera Biennis Seed Extract, Royal Jelly Extract, Sodium Hyaluronate, Perilla Ocymoides Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, CI 14700