El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
COLLECTION NOIRE  EMBLEMATIC SET 3X10ML

COLLECTION NOIRE EMBLEMATIC SET 3X10ML

10 ML 100 ml / 572.00€
57,20 €
57,20 €
57,20 €
100 ml / 572.00€
Fora d'estoc
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,86€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Una caixa de 3 esprais de viatge per descobrir les aromes emblemàtiques de la Col·lecció Black:

- Nuit de cellophane: Tot l'esperit de l'alta costura parisenca sota la transparència i el somni d'un vel de cel·lofana, a través d'una nit marcada per la frescor mandarina de l'osmanthus.

- La noia de Berlín: Una ciutat, una història, una experiència vital... és tot el que cal per descriure el caràcter d'aquesta dona amb pètals tan sulfurosos com les seves espines. Disposada i explosiva, una cosa és segura: no es deixarà enganyar ningú!

- Flors de tarongina: Un record feliç de la seva arribada al Marroc el 1968, i el primer xoc olfactiu per a Serge Lutens, sorprès per la visió d'"aquestes dones reunides en grans llençols blancs, les flors blanques caient, sota els cops dels badins , dels bigaradís". Una olor sens dubte, la de la felicitat!

EAN13
3700358215039
Quantitat
10 ML
Tipus de Marca
Luxe
Gènere
Unisex

Un perfum Serge Lutens afavoreix, en la mesura que sigui possible, l'ús de matèries primeres naturals de primera qualitat.

Són els únics que garanteixen una veritable evolució del perfum a la pell.

Aplicar el perfum directament sobre la pell i esperar uns minuts, el temps necessari perquè la composició desenvolupi la seva plenitud i es reveli en la veritat més torbadora.

A Serge Lutens, les essències sempre acaben confessant-se.

NUIT DE CELLOPHANE

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), DIPROPYLENE GLYCOL, AQUA (WATER), LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, GERANIOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, ISOEUGENOL, CITRAL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, FARNESOL, BENZYL SALICYLATE, EUGENOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5), CI 14700 (RED 4), CI 15985 (YELLOW 6)

LA FILLE DE BERLIN

DIMETHICONE, ISOHEXADECANE, PARFUM (FRAGRANCE), PEG/PPG-19/19 DIMETHICONE, C13-16 ISOPARAFFIN, ISODODECANE, C10-13 ISOPARAFFIN, AQUA (WATER), GERANIOL, TOCOPHERYL ACETATE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, EUGENOL, CITRONELLOL, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, TOCOPHEROL, FARNESOL, ISOEUGENOL

FLEURS D'ORANGER

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), DIPROPYLENE GLYCOL, AQUA (WATER), LINALOOL, GERANIOL, EUGENOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, BHT, FARNESOL, ISOEUGENOL, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5)