Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
THE SPONGE
THE SPONGE
18,25 €
18,25 €
18,25 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,27€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Una esponja difuminadora versàtil i d'alt rendiment creada en col·laboració amb els maquilladors de Cle de Peau Beauté per aconseguir un acabat uniforme, impecable i ajustat de nivell professional.

Aquesta esponja suau està impregnat dingredients hidratants per barrejar sense esforç productes de maquillatge facial líquids o en crema amb precisió per a un acabat impecable.

  Forma única, dissenyada per adaptar-se a les zones amples i estretes de la cara, permet un ús polivalent, des del contorn fins a l'ocultació.

La seva suavitat i finor són semblants a les del malví, aquesta esponja luxosament suau permet que els productes llisquin suaument i de manera uniforme sobre la pell.

EAN13
729238161887
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Suavitat
Uniformitat
Acabat
Natural

Es pot utilitzar en sec o humit per aconseguir l'acabat ideal.

Per aplicar la base de maquillatge amb L'Esponja, apliqui la quantitat desitjada de producte a les galtes amb els rovells dels dits. Amb el costat corbat de l'esponja, apliqueu la base de maquillatge a poc a poc amb lleugers tocs.

Tot seguit, difuminar uniformement des del centre del rostre cap a l'exterior.

Per a una cobertura més completa, aplica més base de maquillatge a petites capes cada vegada.

Per fer contorn utilitzant l'esponja, aplica una quantitat adequada de corrector directament sobre la pell. A continuació, difumina al llarg dels pòmuls i la línia de la mandíbula utilitzant el costat petit i pla. Per a un contornejat més dramàtic, tria un color un to més fosc que la teva complexió natural.

Per aplicar el corrector amb l'esponja, aplica una petita quantitat de producte directament sobre la pell i difumina suaument amb la punta de l'esponja.

Per aplicar el coloret amb L'Esponja, posa la quantitat desitjada de coloret a l'esponja o en un dit i aplica-ho a la galta. A continuació, difumini utilitzant el costat pla petit com si dibuixés un oval.

Per a l'aplicació en humit, humitegeu l'esponja amb aigua i exprimiu suaument l'excés. Després d'usar-la, deixeu que s'assequi bé.

Per netejar-la, renti-la amb aigua tèbia i un detergent suau.

Fer un massatge suau entre els dits i el polze per eliminar les restes de maquillatge.

Esbandiu-lo bé i assequeu-lo suaument per eliminar l'excés d'aigua. Deixeu que l'esponja s'assequi completament a la safata abans de cada ús

1 Comment
No customer reviews for the moment.