Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
DECORTE AQ MELIORITY INTENSIVE REGENERATING DAY CREAM
DECORTE AQ MELIORITY INTENSIVE REGENERATING DAY CREAM
DECORTE AQ MELIORITY INTENSIVE REGENERATING DAY CREAM
DECORTE AQ MELIORITY INTENSIVE REGENERATING DAY CREAM
DECORTE AQ MELIORITY INTENSIVE REGENERATING DAY CREAM
DECORTE AQ MELIORITY INTENSIVE REGENERATING DAY CREAM

DECORTE AQ MELIORITY INTENSIVE REGENERATING DAY CREAM

50 ML 100 ml / 749.70€
374,85 €
374,85 €
374,85 €
100 ml / 749.70€
Last items in stock
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 5,62€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Crema de dia activadora de defensa múltiple.

Una crema de tractament de dia que envolta la pell amb una hidratació protectora profunda i d'alta qualitat, i produeix una pell ferma, elàstica i translúcida.

Lliure de parabens, provat contra al·lèrgies.

Un vel meravellós d'ingredients regeneradors i hidratants de primera qualitat que es fonen i envolten la pell, protegint-la dels danys ambientals com els raigs UV, la sequedat i les partícules de pols, deixant-la més ferma i radiant. Proporcionant una lluminositat brillant a la pell, com si portés un vel de llum que generalment es lliura amb el maquillatge, la crema hidratant crea un acabat que sembla com si la pell estigués il·luminada des de dins, realçant la bellesa de la pell nua. Amb el temps, la seva pell es transforma, lluint més flexible, fresca, brillant i juvenil.

LA CIÈNCIA

Per augmentar la capacitat antioxidant dins de la pell, necessita que el cicle glutatió redox funcioni de manera eficient. Un important antioxidant produït en les cèl·lules de la pell, el glutatió és un tripèptid compost per tres aminoàcids; àcid glutàmic, cisteïna i glicina i té la capacitat de treure el poder de l'oxigen actiu i absorbir-lo. L'oxigen actiu que no s'absorbeix degrada les cèl·lules i accelera el procés d'envelliment. Una vegada que ha absorbit l'oxigen actiu, el glutatió pot oxidar intel·ligentment i tornar a un estat utilitzable novament. Desafortunadament, a mesura que la pell envelleix i quan s'exposa als raigs UV, els seus nivells de glutatió disminueixen, el cicle redox no passa, l'ambient antioxidant es deteriora, l'oxigen actiu s'acumula en les cèl·lules i l'envelliment de la pell es accelera.

Per millorar dràsticament la resposta natural a l'envelliment de la pell i la condició de la pell, hem inclòs quatre plantes importants en el nostre "" Activador de defensa múltiple "" que rejoveneixen aquest cicle:

Extracte d'onagra per augmentar els nivells de glutatió i extracte de closca de gingebre i extracte de fulla de carambola per augmentar la velocitat a la qual el glutatió torna al seu estat utilitzable. L'enfortiment de la barrera de l'estrat corni i la prevenció de el pas de les tensions externes també és una part molt important de el suport de la pell durant l'envelliment. Els lípids intercel·lulars omplen l'espai entre les cèl·lules de l'estrat corni i les ceramides representen el 50% d'aquest important component de la barrera de l'estrat corni. Per ajudar a augmentar els nivells de ceramides a la pell, hem inclòs Extracte de fulla de regalèssia que promou la producció de ceramida, l'ingredient final del nostre "" Activador de defensa múltiple "".

S'han creat altres dos complexos únics per millorar encara més aquesta formulació:

Day Action CX permet la queratinització fins i tot en entorns externs estressants i sota els raigs UV i inclou mantega de karité hidratant, extracte de vidalba antioxidant i extracte de fulla de Prunus Speciosa antiinflamatori.

Golden CX, conté extracte de lligabosc japonès, extracte de camamilla daurada i extracte de calèndula officinalis, que junts promouen la bona circulació sanguínia, hidraten i tenen propietats antiinflamatòries per a la pell.

La formulació és sèrum a el 99%, una capa de doble fase amb dues capes d'oli diferents en una base aquosa. Quan s'aplica, la primera capa d'oli es barreja amb la pell humectando i suavitzant profundament la pell i la segona capa d'oli brinda translucidesa, brillantor i fermesa.

L'ingredient estrella és l'extracte de Benifuki de l'illa de Yakushima, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, on el te verd híbrid orgànic es recol·lecta a mà i s'emmagatzema amb cura abans de processar-lo. Benifuki, va ser creat el 1993 i té els nivells més alts de polifenols en un te en forma de catequines metilades i tanins que realment reactiven la capacitat d'autoregeneració de la pell. Altres ingredients importants són l'aigua de bedoll blanc que conté una gran quantitat de minerals i aminoàcids; Extracte de soja negra, un humectant antioxidant; Pèptid doble que és un component de l'col·lagen indispensable per a una pell flexible. La fragància floral verd afustada de Winter Sweet deixa una sensació de frescor.

Inspirat en l'enfocament de la medicina regenerativa per a la renovació cel·lular, Decorte AQ Meliority aconsegueix nivells de rendiment notables, despertant la capacitat de la pell per a auto-regenerar-se i recuperar la joventut. Reinventa i reconstrueix la pell, penetrant profundament les capes i revivint el teixit cutani que ha estat danyat o fins i tot destruït. Les seves capacitats rejovenidores i transformadores brinden els beneficis més profunds fins i tot per a la pell estressada amb formulacions patentades i avançades que brinden resultats incomparables. Cada fórmula està saturada amb al menys 25 actius de bellesa que transformen la pell.

EAN13
4971710513226
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Anti Oxidant
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Protecció
Regeneració
Suavitat
Protecció solar
SPF 10
Principis Actius
Mantega de Karité
Format
Pot

Utilitza tots els matins després de netejar la pell.

Prengui una quantitat de la mida d'una perla i es diposita en cinc parts de la cara, la barbeta, les galtes, el nas i el front, després barregi bé.

Per a una major hidratació, seguiu el complet ritual japonès de cura de la pell i utilitzeu-lo després de l'Emulsió Revitalitzant Intensiva AQ Meliority i la Loció Revitalitzant Intensiva AQ Meliority. 

Extracte de Benifuki [Hidratant / Millora de l'emmagatzematge de GF / Antioxidant]

Extracte de te morat [hidratant / antioxidant]

Extracte de Mucuna Blanca [Hidratant / Promoció de la producció de neurotransportadores / Antioxidant / Circulació sanguínia promoció]

Extracte de sàndal [Hidratant / Eliminació de l'estrès cel·lular / Antioxidant]

Aigua de bedoll blanc [Saba de bedoll blanc japonès / Extracte d'escorça de bedoll blanc japonès] hidratant actiu / antioxidant

Black Sóc Nectar ™ (Extracte de soja negra) [Hidratant / Acció similar a l'hormona femenina / Antioxidant / Millora de la decoloració de la pell]

Activador de defensa múltiple (extracte de llavor d'onagra / extracte de fulla de gingebre de closca / extracte de fulla de regalèssia / extracte de fulla de carambola) [hidratant / promoció de la producció de glutatió / normalització de l'cicle redox de l'glutatió / millora de la funció antioxidant / barrera]

Glicerina [hidratant]

Golden CX (Extracte de mare-selva japonesa / Extracte de camamilla daurada / Extracte de calèndula officinalis) [Hidratant / Antiinflamatori / Promoció de la circulació sanguínia / Eliminació activa d'oxigen]

Day Action CX (extracte de fulla de sakura / mantega de karité / extracte de vidalba [hidratant / antiinflamatori / antioxidant / protecció UV]

Líquid fermentat de llet de soja negra [Hidratant / Acció similar a l'hormona femenina / Antioxidant / Millora de la decoloració de la pell]

Extracte d'arrel de Scutellaria [Ajust de l'equilibri de sèu]

Escualano vegetal [hidratant]

Solució iP (extracte d'herba de isodon, tocotrienol, extracte de Jania Rubens) [millora de la qualitat mitocondrial]

Extracte de tramús [protecció de l'entorn]

Adenosina [ingredient antiarrugues]

Fosfolípids [hidratants]

Skin Fusion Powder [Correcció del color de la pell / Efecte de cobertura]

Component elevable [Lift-up]

Oli virtuós [control de brillantor]

Pols d'òpal de vidre [addició de translucidesa]

Pols de pigment pur [acabat sense brillantor]

Ingredient d'hidratació de dia [hidratant]

Retard en hi-oleína d'alta puresa [Lliurament]

Esterol d'arròs [hidratant]

Esterols de nous de macadàmia [humectants]