Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
LIFE PLANKTON COFRET ELIXIR 50ML

LIFE PLANKTON COFRET ELIXIR 50ML

50 ML 100 ml / 96.32€
48,16 €
48,16 € -0%
48,16 €
100 ml / 96.32€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,72€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Busques a tractament amb el que per reparar, protegir i regenerar la teva pell? Biotherm ofereix aquests Nadals el cofre de regal Life Plankton Elixir tant per a tu com per als teus dubtes.

El contingut del cofre és:

Life Plankton Elixir 50 ml: Sèrum anti-edat clínicamente probat que transforma la pell de forma ràpida i duradora, La seva fórmula composada per àcid hialurònic hidrata i rellena la pell des de l'interior; mentre que el life plancton activa i potencia les propietats regeneradores de la pell.

Blue Therapy Red Algae Uplift 15ml: Crema antiarrugas dirigida a aquelles dones que busquen un efecte lifting que remodelen els contorns de l'òval facial, aportant tonicitat, hidratació i lluminositat a tot el rostre.

Blue Therapy Red Algae Night 15 ml: Crema facial d'efecte lifting que corregeix els efectes produïts per la pèrdua de col·lagen a la pell. Potenciada per la biociencia, reparar els signes visibles de l'edat per a una pell més tersa, ferma i lluminosa donant solució a les necessitats del rostre tant de dia com de nit.

Life Plankton Eye 5ml: Tractament regenerador para el contorno de los ojos. No només tracta els signes de l'edat a un no visible sinó que també repara els ja visibles. ¿Com ho fa? Gràcies a: 5% of Life Plankton: tracta la pell capa a capa per incrementar la densitat i el volum del contorn d'ulls regenerables. Vitamina C: il·lumina el contorn i combat les ojeras Adenosina: Millora l'elasticitat de la pell.

EAN13
8431240331166
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Hidratació
Regeneració
Textura
Fluida
Principis Actius
Extractes Marins
Vitamina C
Àcid Hialurònic
Format
Dosificador