El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SALEABLE SKIN REFINING CLAY SCRUB 90 ML
SALEABLE SKIN REFINING CLAY SCRUB 90 ML
SALEABLE SKIN REFINING CLAY SCRUB 90 ML
SALEABLE SKIN REFINING CLAY SCRUB 90 ML

SALEABLE SKIN REFINING CLAY SCRUB 90 ML

90 ML 100 ml / 70.67€
63,60 €
63,60 €
63,60 €
100 ml / 70.67€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,95€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Formulat amb argila de caolí natural.

Skin-Refining Clay Scrub neteja suau i delicadament alhora que elimina eficaçment la brutícia i les cèl·lules mortes de la superfície de la pell, sense deshidratar la pell.

També inclou pols absorbent de sèu.

Enriquida amb l'Extracte de fulla de Poma Rosa, té propietats antioxidants.

EAN13
729238171664
Quantitat
90 ML
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Imperfeccions
Nutrició
Protecció
Textura
Crema
Format
Tub

Una o dues vegades per setmana, sobre el rostre net i sec.

Prendre una mica de producte al rovell dels dits i aplicar sobre la pell amb moviments circulars evitant la zona del contorn dels ulls i el llavi.

Insistir a les aletes del nas.

També es pot utilitzar com a màscara, deixa actuar el producte sobre la pell durant cinc minuts per aconseguir un rostre més suau i lluminós.

Aclarir el producte amb aigua abundant.

WATER(AQUA/EAU)・DIPROPYLENE GLYCOL・KAOLIN・SORBITOL・BUTYLENE GLYCOL・ZINC OXIDE・BENTONITE・ALCOHOL DENAT.・GLYCERIN・TALC・BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE・SILICA・PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHER・MICROCRYSTALLINE CELLULOSE・XANTHAN GUM・PHENOXYETHANOL・CETYL ETHYLHEXANOATE・PEG/PPG-36/41 DIMETHYL ETHER・SODIUM METHYL COCOYL TAURATE・PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE・TRISODIUM EDTA・TREHALOSE・FRAGRANCE (PARFUM)・TOCOPHEROL・THEANINE・SODIUM METABISULFITE・HYDROXYPROPYL CYCLODEXTRIN・PAEONIA ALBIFLORA ROOT EXTRACT・DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE・SERINE・GLYCINE・BHT・SYZYGIUM JAMBOS LEAF EXTRACT・BENZOIC ACID・ANGELICA ACUTILOBA ROOT EXTRACT・HYDROLYZED SILK・HYDROLYZED CONCHIOLIN PROTEIN・PERILLA OCYMOIDES LEAF EXTRACT・<M093524-702>