Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
GUCCI GUILTY COFRET EAU DE PARFUM V90ML + TS15ML + LOCIÓ 50ML

GUCCI GUILTY COFRET EAU DE PARFUM V90ML + TS15ML + LOCIÓ 50ML

90 ML 100 ml / 82.17€
73,95 €
73,95 €
73,95 €
100 ml / 82.17€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,11€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Aquest estoig de regal de Nadal conté:

- Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum 90 ml

- Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum Travel Spray 15 ml

- Gucci Guilty Pour Femme loció corporal perfumada 50ml

Creat per a una veritable amant de la llibertat, Gucci Guilty Pour Femme és una fragància rica Floral Oriental amb Mandora cítrica, Lila i un profund duo d'Olis de Pachulí.

El nou capítol de les fragàncies de la firma Gucci Guilty es delecta amb la concepció de les dones veritablement alliberades. Una declaració moderna d'autoexpressió i valentia crema amb força a la nova i poderosa declaració ForeverGuilty.

Creada per a la nova revolució, reneix la fragància Gucci Guilty pour femme, una Floral Oriental que aporta riquesa i noblesa a l'eau de toilette original. Les notes florals i les fragàncies naturals floreixen en un eau de parfum fort i refinat. El perfum s'intensifica, amb un perfum més concentrat que el de l'eau de toilette clàssic, irradiant amb ingredients dominants com la mandora, el pebre rosa, la lila i el pàtxuli. A l'obertura de la fragància, la nota de sortida està impregnada de les notes cítriques de la mandora, una fruita que es troba a l'illa mediterrània de Xipre, suavitzades amb bergamota natural i pebre rosa. El cor defineix la nova complexitat de la fragància. La lila es contrasta amb notes roses i violetes i es barreja amb oli de gerani per crear una barreja floral única i subtil. L'essència es defineix per un profund duo natural d'olis de pachulí: Patchouli Coeur i microdestil·lació d'oli de pachulí, combinats amb notes d'ambre.    

EAN13
3616302764761
Quantitat
90 ML
Tipus de Marca
Luxe
Família Olfactiva
Floral
Oriental
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Ús diari. Per a qualsevol ocasió.

Notes olfactives:

Notes de sortida: Mandora, pebre rosa

Notes de cor: Lila

Notes de fons: Pachulí

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, BHT, Cinnamyl Alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexy Limonene, Linalool, Xarxa 4 (CI 14700), Yellow 5 (CI 19140), Ext. Violet 2 (CI 60730).