El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET DIAMOND
SET DIAMOND
184,50 €
184,50 €
184,50 €
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,77€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

DIAMOND CREAM I DIAMOND EXTREME EYE, Energia antiedat per a rostre i ulls

Diamond Collection és la nostra línia més exclusiva, dissenyada per minimitzar els signes de ledat de forma global. Així que aquest set especial és un encert segur si vols fer o fer-te un regal aquest Nadal.

Aquest duent potent està format amb una crema i un contorn d'ulls amb una eficàcia rejovenidora que et sorprendrà: Diamond Cream és una crema antiarrugues que transforma l'aspecte de la pell de forma extraordinària; Diamond Extreme Eye, un contorn d'ulls que revela una mirada descansada i radiant.

Si a la llista de desitjos d'aquestes festes està lluir un cutis perfecte, aquesta extraordinària parella Diamond Collection és el que necessites. Si el que vols és sorprendre als teus éssers estimats, aquest és el millor regal per a la pell.

Dues joies beauty per a la teva pell:

- Energitza la pell i hidraten en profunditat.

- Ajuda a reduir l'aparença d'arrugues i línies d'expressió.

- Revela un cutis més ters, sucós i lluminós.

PER QUÈ ÉS TAN EFICAÇ?

L'extracte d'Artemia salina revitalitza l'aparença del cutis.

L'extracte de pèsol junt amb l'àcid ursòlicaajuda a combatre l'aparença de flacciditat.

Diamond Cream conté actius antioxidants com l'extracte de llavor de raïm (Vitis vinífera) o un complex vitamínic, així com ingredients hidratants com un complex olig-col·lagen.

Diamond Extreme Eye inclou ingredients específics per millorar laspecte de bosses i ulleres, com la vitamina PP.

EAN13
8435624502111
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Edat

PAS 1: Després del teu sèrum habitual, aplica la crema Diamond Cream a rostre, coll i escot, amb un suau massatge fins a la seva completa absorció.

PAS 2: A continuació, aplica el contorn dulls Diamond Extreme Eye amb el massatge més adequat segons les necessitats de la teva pell.

BEAUTY TIPS

Diamond Cream és la crema ideal per ajudar a minimitzar tots els signes de l'edat: arrugues, flacciditat i to apagat.

Pots utilitzar Diamond Extreme Eye com a màscara per al contorn d'ulls per millorar el seu resultat. Deixa actuar el producte durant un mínim de 15 minuts i fes massatges a la zona fins a la seva completa absorció.