Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SENSAI COFRET CREAM 40ML + OIL + SOAP + LOTION

SENSAI COFRET CREAM 40ML + OIL + SOAP + LOTION

40 ML 100 ml / 293.75€
-28% T'ESTALVIES -45,50 €
163,00 € 117,50 €
117,50 € -28%
117,50 €
100 ml / 293.75€
Last items in stock
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,76€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

SET: CELULLAR PERFORMANCE CREAM +Saho

Protegeix, preveu i repara la pell amb aquest set de SENSAI CELLULAR PERFORMANCE, la línia de tractament facial que aborda els principals signes de l'envelliment de la pell. Reafirma, aporta lluminositat, minimitza i preveu les arrugues. A més, optimitza el rendiment cel·lular per a un cutis revitalitzat i una pell sedosa i intensament hidratada. Per assolir l'objectiu d'una pell sublim, SENSAI proposa un ritual únic de cura de la pell anomenat Saho, un tractament que consta de 3 passes. Repetint aquest mètode relaxant de forma constant la pell es transformarà, arribant a assolir una PELL DE SEDA: Pell sedosa i sense imperfeccions. El set conté:

PAS 1: DOBLE NETEJA

Neteja i purifica la pell en 2 passos:

*Mostra especial SILKY PURIFYING CLEANSING OIL: Oli netejador suau i sedós que elimina el maquillatge, el sèu i les impureses de manera efectiva i aporta frescor a la pell. Conté olis botànics extremadament suaus i altament efectius per dissoldre les impureses i el maquillatge a més de preservar la hidratació i reposar la textura de la pell sense irritar.

*Mostra especial SILKY PURIFYING CREAMY SOAP: Sabó facial en textura crema que en barrejar-la amb aigua crea a l'instant una delicada i cremosa escuma que elimina les impureses i les cèl·lules mortes. La pell se sent hidratada, fresca i perfectament neta amb una sensació reconfortant.

PAS 2: DOBLE HIDRATACIÓ

Hidratar i nodrir la pell en 2 passos:

*Mostra especial SENSAI CELLULAR PERFORMANCE LOTION II (MOIST): Loció rica que impregna la pell amb un còctel hidratant deixant-la més ferma i suau. Aporta un tacte suau i una sensació rica i fresca sobre la pell. Prepara la pell i assegura la millor absorció i penetració dels tractaments que s'apliquin a continuació.

*SENSAI CELLULAR PERFORMANCE CREAM: Aquesta exquisida crema embolica la pell en un vel suau i hidratant, reafirmant-la i hidratant-la per a un acabat sedós i lluminós. Textura rica i exquisida que millora l'elasticitat de la pell, la nutrició i aporta una hidratació profunda.

PAS 3: DOBLE APLICACIÓ

Maximitza la penetració i l'absorció en 2 passos:

*Massatgejar

*Pressionar 

EAN13
4973167810934
Quantitat
40 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Suavitat

PAS 1: DOBLE NETEJA

Neteja i purifica la pell en 2 passos:

Dipositar 1 o 2 pulsacions sobre la mà, escalfar el producte i aplicar sobre la cara al matí per eliminar els residus de productes cosmètics ia la nit per desmaquillar. Fer un massatge suau sobre el rostre, coll i escot i retirar amb la Sponge Chief o aclarir amb aigua.

PAS 2: DOBLE HIDRATACIÓ

Hidratar i nodrir la pell en 2 passos:

Agitar bé l'envàs i sostenint-lo cap amunt, polvoritzar la quantitat adequada (aprox. uns 5-6cm de diàmetre) sobre el palmell de la mà. Aplicar al matí i/o al vespre després del Pas 1, fer massatges suaument sobre el rostre amb moviments circulars, centrant-se en les zones més problemàtiques. Retirar amb la Sponge Chief o esbandir amb aigua.

PAS 3: DOBLE APLICACIÓ

Maximitza la penetració i l'absorció en 2 passos:

*Massatgejar

*Pressionar

Aplicar matí i nit sobre la cara.