Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
COFRE SISLEYA L'INTEGRAL ANTI-ÂGE VISAGE PROGRAMME DÉCOUVERTE

COFRE SISLEYA L'INTEGRAL ANTI-ÂGE VISAGE PROGRAMME DÉCOUVERTE

50 ML 100 ml / 591.98€
-36% T'ESTALVIES -170,01 €
466,00 € 295,99 €
295,99 € -36%
295,99 €
100 ml / 591.98€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 4,44€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Aquest kit conté: Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge 50 ml, el poderós tractament per combatre els principals signes visibles de l'envelliment de la pell. Resultats visibles en l'aspecte de les arrugues, la fermesa, el to, la lluminositat i la hidratació.

Utilitzar al matí ia la nit.

Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge Crème Contour des Yeux et des Lèvres 2 ml, crema de contorn d'ulls i llavis, antiarrugues i reafirmant, antibosses i antiulleres.

i per la Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge Sèrum Concentré Anti-Rides 4ml, el sèrum antiedat ultraconcentrat per actuar sobre tot tipus d'arrugues.

Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge Concentré Fermeté 4 ml, el potent sèrum antiedat amb acció reafirmant específica.

Resultats visibles en l'aspecte de les arrugues, la fermesa, el to, la lluminositat i la hidratació.

Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge Concentré Fermeté 4 ml, el potent sèrum antiedat amb acció reafirmant específica.

Un veritable tractament antiedat que actua sobre els signes visibles de l'envelliment associats a les 3 dimensions.

EAN13
3473311500618
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Textura
Crema
Format
Pot

Utilitzar al matí ia la nit.

Tractament antiedat complet

Aplicar Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge sobre la pell neta i seca, al matí ia la nit, sobre el rostre, el coll i l'escot, mitjançant un lleuger massatge fins que el producte s'ha absorbit completament.

Fitoestimulines de llavors de Poma: potents actius antiedat que contribueixen a regenerar i estimular la pell; Extracte de Ratania: ajuda a estimular i allisar el porus de la pell; Extracte d'Alquimilla: ajuda a estimular i allisar el porus de la pell; Olis essencials: perfumen de manera natural el producte, relaxen i equilibren; Àcid Ursòlic de llavors de Poma: afavoreix la regeneració de la pell; Còctel de vitamines, minerals, oligoelements i aminoàcids: revitalitzen i dinamitzen el metabolisme cel·lular; Extracte Peptídic de Soja: redueix visiblement l'aspecte de les arrugues i combat el relaxament cutani; Extracte de fulles de Salze blanc: exerceix una activitat antioxidant i posseeix propietats anticolagenasa i antielastasa, per a una pell més tonificada i elàstica; antiradicals lliures;Adenosina: ajuda a estimular la síntesi de col·lagen i combat els signes de l'edat gràcies a les seves propietats antiarrugues; la pell dels danys causats per la fatiga cel·lular; Extracte de Lindera: promou la resincronització dels bioritmes cutanis; *;Manteca de Karité: protegeix i repara la pell; Glicerina d'origen vegetal: hidrata i suavitza; Provitamina B5: agent calmant que contribueix a mantenir la hidratació de la pell