Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
MANGO NOURISING BALM 50ML

MANGO NOURISING BALM 50ML

50 ML 100 ml / 70.60€
35,30 €
35,30 €
35,30 €
100 ml / 70.60€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,53€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Vols aportar a la teva pell tota la hidratació necessària per lluir suau i saludable i contribuir alhora amb una bona causa?

NATURA BISSÉ presenta MÀNEC NOURISHING BALM, un producte 100% natural.

Segur que has sentit a parlar de les propietats nutritives de fruites com el mànec però… en coneixes els beneficis per a la pell?

El mànec és una fruita tropical molt rica en nutrients.

Lliure de parabens i hipoalergènic aquest producte tot terreny és el millor aliat de les pells més exigents i necessitades de màxima elasticitat i confort.

Ideal per a rostre, cuir cabellut i cos, aconsegueix resultats sorprenents fins i tot en pells sensibilitzades per tractaments oncològics.

EAN13
8436534718463
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Oxidant
Calmant
Elasticitat
Hidratació
Principis Actius
Mantega de Karité
Retinol (Vitamina A)
Vitamina B
Vitamina C
Format
Tub

Pren una quantitat generosa de bàlsam i escalfa'l entre les mans fins que es converteixi en un oli untuós.

A continuació, aplica-ho a les àrees del cos a tractar. Massatge suaument.

Mantega de mànec, amb PUFA (àcids grassos poliinsaturats) i vitamina A i C, per mitigar la sensació d'hipersensibilitat i la sequedat a la pell, així com evitar la pèrdua d'aigua transepidèrmica i proporcionar una acció antioxidant.

Mantega de karité;, amb excel·lents propietats emol·lients i per enfortir la barrera lipídica, proporciona elasticitat i flexibilitat.

Oli de pastanaga, ric en vitamines A+B+C+E, antioxidants i minerals, per protegir l'epidermis de les agressions externes.

Oli de llavor de raïm, amb àcid linoleic que penetra ràpidament a la pell, per nodrir-la eficaçment. Enriquit amb tocoferols naturals, que aporten propietats antioxidants.