Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PREVAGE EYE SERUM 20ML
20 ML 100 ml / 429.95€
-37% T'ESTALVIES -51,01 €
137,00 € 85,99 €
85,99 € -37%
85,99 €
100 ml / 429.95€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,29€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El sèrum Prevage expert en el tractament de les ulleres i els signes de fatiga al contorn d'ulls d'Alta Tecnologia amb Idebenona

BENEFICIS PRINCIPALS

Protegeix, corregeix i perfecciona la pell del contorn dels ulls. Corregeix l'aspecte de tota mena d'ulleres:

- Hiperpigmentades

  - Vasculars

- Enfonsades

Allisa, suavitza i enforteix la delicada pell del conton dulls. Eleva els nivells d'hidratació i aporta un confort profund i durador. Proporciona una mirada més lluminosa, descansada i amb un aspecte radiant. La textura ultralleugera aporta frescor i s'absorbeix de forma immediata sense deixar residu gras.

EAN13
0085805246808
Quantitat
20 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Allisant
Anti Fatiga
Anti Oxidant
Hidratació
Lluminositat
Protecció
Ulleres
Textura
Fluida
Principis Actius
Pèptids
Vitamina E
Àcid Hialurònic

Aplicar a la zona del contorn dels ulls amb moviments d'allisat fins a la seva absorció completa.

INGREDIENTS PRINCIPALS Idebenona, Ergothioneine i Vitamina E: combinació antioxidant potent que aclareix la intensitat de les ulleres i protegeix la pell del contorn dels ulls dels agressors mediambientals, principals responsables de l'aparició dels signes d'envelliment.

Tripetide-5 + Nonapeptide-1: Combinació de pèptids que combaten les ulleres, regulant la hiperpigmentació i potenciant el col·lagen nadiu de la pell del contorn.

Complex d'Hidratació Avançat: Poderosa combinació d'Àcid Hialurònic, Sodium PCA, Glicerina, Urea i Trehalosa que eleva els nivells d'hidratació, allisa les línies d'expressió i elimina els signes de fatiga.

Paeoniflorin: compost actiu de l'arrel de peònia blanca que contribueix a regular la hiperpigmentació i aclareix la intensitat de les ulleres.