Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SUN SPORT BRUMA CUERPO SPF50 200ML

SUN SPORT BRUMA CUERPO SPF50 200ML

200 ML 100 ml / 20.68€
-20% T'ESTALVIES -10,65 €
52,00 € 41,35 €
41,35 € -20%
41,35 €
100 ml / 20.68€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,62€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Sent una protecció total amb la nostra Sun Sport Cooling Invisible Mist SPF50 resistent a la suor ia l'aigua, i gaudeix d'un efecte refrescant immediat quan practiquis activitats a l'aire lliure. A més d'actuar davant del 100% de l'espectre solar*, la nostra boira solar neta i respectuosa amb l'oceà ara també ajuda a reparar la pell dels danys provocats pel sol. Fàcil i ràpida d'aplicar, aquesta lleugera boira es fa invisible immediatament sobre la pell, permetent que aquesta respiri fins i tot mentre practiques esport intens.

Gaudeix d'una àmplia protecció solar amb la nostra Sun Sport Cooling Invisible Mist SPF50 resistent a la suor ia l'aigua, i sent el seu efecte refrescant immediat quan practiquis activitats a l'aire lliure. A més d'actuar davant del 100% de l'espectre solar*, la nostra boira solar neta i respectuosa amb l'oceà ara també ajuda a reparar la pell dels danys provocats pel sol. Fàcil i ràpida d'aplicar, la seva lleugera fórmula transparent permet que la teva pell respiri fins i tot quan practiques esport intens.

Aquesta boira corporal s'asseca ràpidament i la pots utilitzar fins i tot sobre la pell humida. La seva fórmula no enganxosa i no greixosa es fa invisible en aplicar-la, proporcionant una sensació de frescor immediata i duradora mentre hidrata la pell.

* Cap producte de protecció solar pot proporcionar una protecció completa contra els raigs del sol. La sobreexposició al sol és una greu amenaça per a la salut.

Protecció solar, persones actives, esport, broma, invisible, protector solar corporal, pell humida, frescor, resistent a l'aigua, resistent a la suor, ampli espectre, SPF50, net i respectuós amb l'oceà, assecat ràpid, bronzejat daurat, bronzejat durador, bronzejat uniforme, lleuger, no comedogènic, UVA, UVB, infrarojos, llum visible, llum blava, acabat sec al tacte.

"Resultats de prova de consum:

Textura lleugera 99 %*

Molt fàcil i ràpid d'aplicar 100%*

Es fa invisible de manera immediata 97 %*

Resistent a la suor 98%*

Frescor durador 100%*

Pell perfectament i eficaçment protegida 100 %*

* Prova de consum realitzada per 64 dones i homes després de 2 setmanes usant Sun Sport Cooling Invisible Mist SPF50, % d'opinions positives

Resultats d'assaig clínic:

+99 % de protecció de les cèl·lules cutànies contra la llum blava*

+82 % de reparació de les cèl·lules cutànies dels danys provocats pels raigs ultraviolats**

Hidratació durant 6 hores clínicament provada**

* Prova in vitro de la tecnologia de protecció lumínica present a la gamma Sun Sport

** Prova in vitro del sistema de reparació solar present a la gamma Sun Sport

** Assaig clínic d'hidratació de la pell de Sun Sport Cooling Invisible Mist SPF50

"* La seva avançada tecnologia de protecció lumínica cobreix el 100%* de l'espectre solar, oferint una protecció reforçada contra la llum blava**

* El nou sistema de reparació solar ajuda a reparar la pell dels danys provocats pel sol i reforça la seva resistència al fotoenvelliment***

EAN13
3616302514519
Quantitat
200 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Protecció
Uniformitat
Protecció solar
SPF 50
Format
Esprai

Aplicar generosament per tot el cos a un espai obert abans d'exposar-se al sol. Ruixar i estendre amb les mans. No ruixar sobre la cara.

Abans de fer servir, agitar bé fins a sentir la bola.