Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ADENOSINE & ZHI MU LIFTING MASK 25 ML
ADENOSINE & ZHI MU LIFTING MASK 25 ML

ADENOSINE & ZHI MU LIFTING MASK 25 ML

25 ML 100 ml / 11.52€
-27% T'ESTALVIES -1,07 €
3,95 € 2,88 €
2,88 € -27%
2,88 €
100 ml / 11.52€
Last items in stock
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Producte de descompte amb darreres unitats.
Articles amb descompte per disposar de darreres unitats.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,04€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La màscara Lifting Adenosine & Zhi Mu manté l'elasticitat i fermesa de la pell i ajuda a prevenir els signes de l'envelliment.

'Tang-Tang' és una paraula coreana que significa 'fermesa', que resumeix perfectament els efectes anti-envelliment i lífting d'aquesta màscara de cotó.

L'arrel de Zhi Mu s'utilitza tradicionalment a la medicina asiàtica per aconseguir un efecte 'lipofilling' cosmètic, que promou la fermesa i una pell llisa.

L'adenosina i el pèptid, semblant al Botox, milloren l'elasticitat de la pell i l'aparició d'arrugues revitalitzant la superfície de la pell.

A més, aquesta màscara lífting conté niacinamida, àcid hialurònic, vitamina E, proteïna de sèsam, extracte de pastanaga i d'ametlla per hidratar i nodrir profundament la pell.

Ens encanta la seva aroma floral a base d'herbes provinents dels olis essencials naturals de la rosa de gerani, la bergamota, la rosa de domàs i el Ylang-Ylang.

EAN13
8437016160015
Quantitat
25 ML
Tipus de Pell
Mixta
Seca
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Elasticitat
Fermesa
Hidratació
Nutrició
Família Olfactiva
Floral
Principis Actius
Vitamina C
Àcid Hialurònic

Fes servir Adenosine & Zhi Mu Lifting Mask per rejovenir la pell deshidratada i millorar la fermesa i elasticitat de la pell.

Aplicar la màscara facial sobre el rostre net.

Retirar després de 10-15 minuts i fer massatges al sèrum restant a la pell fins que s'absorbeixi del tot.

No esbandir.

Un ús freqüent pot millorar-ne els resultats.

Aqua (Water/Eau), Glycerin, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Niacinamide, Anemarrhena Asphodeloides (Zhi Mu) Root Extract, Adenosine, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Hydrolyzed Sesame Protein PG-Propyl Methylsilanediol, Glycine Soja (Soybean) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract*, Beta-Carotene*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Rosa Damascena (Rose) Flower Oil, Cananga Odorata (Ylang-Ylang) Flower Oil, Betaine, Caprylyl Glycol, Cetearyl Olivate, Hydroxyethylcellulose, Polyglyceryl-6 Behenate, Polyglyceryl-6 Stearate, Sodium Phytate, Sorbitan Laurate, Sorbitan Olivate, Xanthan Gum, 1,2-Hexanediol, Acrylates Copolymer, Ethylhexylglycerin, Hydrogenated Polyisobutene, Hydroxyacetophenone, Tromethamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, VP/Polycarbamyl Polyglycol Ester.