Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET SILKY PURIFYING SILK PEELING POWDER 40GR

SET SILKY PURIFYING SILK PEELING POWDER 40GR

40 G 100 g / 168.00€
-28% T'ESTALVIES -25,80 €
93,00 € 67,20 €
67,20 € -28%
67,20 €
100 g / 168.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,01€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Un set d'edició limitada amb què podreu descobrir la Doble Neteja de SENSAI. Inclou el Peeling de Sensai, pols enzimàtica amb abundant escuma de neteja i dos tipus de netejadors per al pas 1 a utilitzar segons les preferències.

SILKY PURIFYING SILK PEELING POWDER: Exfoliant extrasuau sense fricció amb textura sedosa a base de pólvores enzimàtiques.

Conté pólvores blanques amb ingredients exfoliants i pólvores verdes amb ingredients hidratants com el Ginseng i l'extracte de Seda de Koishimaru que calmen, refresquen i retexturitzen la zona. En barrejar-se amb aigua, es crea una escuma ràpidament que acaba amb els punts negres i les cèl·lules mortes de la pell.

- REGAL-->SILKY PURIFYING CLEANSING OIL (PAS 1): Oli netejador suau i sedós que elimina el maquillatge, sèu, contaminació i productes de tractament de manera efectiva i aportant frescor a la pell. Conté olis botànics extremadament suaus i altament efectius que a més de dissoldre les impureses, preserven la hidratació de la pell sense irritar-la. Per a tot tipus de pell

SILKY PURIFYING CLEANSING OIL - mida miniatura (30mL)

SENSAI SILKY PURIFYING CLEANSING CREAM - tamany miniatura (8mL)

SILKY PURIFYING SILK PEELING POWDER - tamany venda regular

EAN13
4973167021590
Quantitat
40 G
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Pol.lució
Calmant
Hidratació
Purificant
Textura
Pols
Principis Actius
Ginseng

SILKY PURIFYING CLEANSING OIL: Dipositar 1 o 2 pulsacions sobre la mà, escalfar el producte i aplicar sobre el rostre al matí per eliminar els residus de productes cosmètics ia la nit per desmaquillar. Fer massatges suaument sobre el rostre, coll i escot i retirar amb la Sponge Chief o aclarir amb aigua.

- SILKY PURIFYING CLEANSING CREAM: Dipositar sobre la mà la quantitat d'1 o 2 perles de producte, escalfar el producte i aplicar sobre el rostre al matí per eliminar els residus de productes cosmètics ia la nit per desmaquillar. Fer massatges suaument sobre el rostre, coll i escot i retirar amb la Sponge Chief o aclarir amb aigua.

- SILKY PURIFYING SILK PEELING POWDER: Utilitzar matí o nit com a Pas 2 del ritual de la doble neteja, 2-3 vegades per setmana. Dipositar 1 dosi, la quantitat justa que s'obté bolcant l'envàs cap per avall, al palmell de la mà i barrejar bé amb una mica d'aigua fins a obtenir una textura escumosa. Estendre sobre la pell en moviments circulars i retirar amb la Sponge Chief o aclarir bé amb aigua.

SILKY PURIFYING Cleansing Oil: 

Paraffinum Liquidum, Triethylhexanoin, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Aqua, Parfum, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Squalane, Panax Ginseng Root Extract, Tocopherol, Argania Spinosa Kernel Oil, Acetyl Glucosamine, Hydrolyzed Silk, Phenoxyethanol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool                                     

SILKY PURIFYING Cleansing Cream:

Paraffinum Liquidum,  Aqua,  Dipropylene Glycol,  PEG-6 Sorbitan Stearate,  Tribehenin,  Polysorbate 60,  Cetyl Palmitate,  Glyceryl Stearate,  Stearic Acid,  Sodium Stearoyl Glutamate,  Dimethicone,  Isononyl Isononanoate,  Parfum,  Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil,  Prunus Amygdalus Dulcis Oil,  Acetyl Glucosamine,  Alcohol,  Disodium EDTA,  Hydrolyzed Silk,  Panax Ginseng Root Extract,  Tocopherol,  Argania Spinosa Kernel Oil,  Phenoxyethanol,  Alpha-Isomethyl Ionone,  Citronellol,  Geraniol,  Hexyl Cinnamal,  Limonene,  Linalool

SILKY PURIFYING Silk Peeling Powder:

Sodium Myristoyl Glutamate,  Sodium Lauroyl Glutamate,  Talc,  Zea Mays Starch,  Hydroxypropyl Starch,  Kaolin,  Aluminum Silicate,  Disodium Lauryl Sulfosuccinate,  Microcrystalline Cellulose,  Carrageenan,  Aqua,  Serica Powder,  Butylene Glycol,  Acetyl Glucosamine,  Alcohol,  Lactic Acid,  Citric Acid,  Dipotassium Glycyrrhizate,  Quillaja Saponaria Bark Extract,  Hydrolyzed Silk,  Panax Ginseng Root Extract,  Perilla Ocymoides Leaf Extract,  Protease,  Lipase,  Sodium Benzoate,  Chlorphenesin,  Phenoxyethanol,  CI 61570