El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
RECETTE MERVEILLEUSE SÈRUM CONFORT EXPERTISE 30ML

RECETTE MERVEILLEUSE SÈRUM CONFORT EXPERTISE 30ML

30 ML 100 ml / 306.63€
-15% T'ESTALVIES -15,96 €
107,95 € 91,99 €
91,99 € -15%
91,99 €
100 ml / 306.63€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,38€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

SÈRUM CONFORT EXPERTISE

Sèrum confort per al rostre

Stendhal ha integrat al cor de les fórmules l'Algae Millenium™ obtingut a partir d'un procés d'extracció patentat. Una sola gota d'aquest exclusiu oli conté 40.000 milions de cèl·lules actives de Chlorella, alga mil·lenària amb potents propietats reparadores i antienvelliment. Davant les múltiples agressions diàries, la pell desenvolupa reaccions inflamatòries. Aquesta inflamació crònica, inicialment invisible, fa malbé els teixits, altera la renovació cel·lular i accelera l'envelliment cutani.

L'Algae Millenium™ potencia els factors de reparació de la dermis i epidermis, alhora que reactiva la funció de barrera de la pell. D'aquesta manera s'atura la cascada inflamatòria, la pell recupera la capacitat de regeneració i s'endarrereix l'envelliment cutani.

A aquest actiu punter i inèdit, s'afegeix Elixir de Lys™ el nèctar de la lluminositat que ofereix una eficàcia antitaques inigualable per a una pell uniforme i lluminosa.

Actiu específic d'aquest tractament: Extracte d'Olis Vegetals: OLI REFINAT DE SÈSAM (Alta concentració d'antioxidants i Vitamina E. Nutrició) OLI REFINAT DE ROSA MOSQUETA (Alt poder de regeneració i hidratació a la pell) OLI REFINAT DE ON​ (Ric en àcids grassos essencials i Omega-6 aporta hidratació, suavitat, nutrició i elasticitat a la pell) .

EAN13
3355996051091
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Allisant
Anti Edat
Anti Oxidant
Elasticitat
Lluminositat
Nutrició
Reparació
Suavitat
Taques
Uniformitat
Textura
Oli
Principis Actius
Extractes Marins
Rosa Mosqueta

Algae Millenium™

Un exclusiu oli antienvelliment que conté, en una sola gota, 40.000 milions de cèl·lules regeneradores i reparadores excepcionals. Combat la inflamació crònica que pertorba la renovació cel·lular i accelera el deteriorament de la pell. La pell es repara i s'allisa, reesplande de bellesa.

Elixir de Lys™

Actiu alta eficàcia per revifar la llum

de la pell i lluitar contra les taques

des de la formació.

Olis Vegetals Reparadors

Nodreixen, allisen i tornen a la pell la seva lluminositat i flexibilitat.

SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL / SESAMUM INDICUM SEED OIL ; C15-19 ALKANE ; OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL / OENOTHERA BIENNIS OIL ; CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE ; ROSA CANINA (ROSE HIPS) FRUIT OIL / ROSA CANINA FRUIT OIL ; PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL / PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL ; SQUALANE ; FRAGRANCE / PARFUM ; TOCOPHERYL ACETATE ; HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL / HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL ; TOCOPHEROL ; HUMULUS LUPULUS (HOPS) STROBILE / HUMULUS LUPULUS STROBILE ; CHLORELLA VULGARIS EXTRACT ; RETINYL PALMITATE ; ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT / ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT