Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BRIGHTENING SERUM SUPREME 40ML

BRIGHTENING SERUM SUPREME 40ML

40 ML 100 ml / 724.88€
289,95 €
289,95 €
289,95 €
100 ml / 724.88€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 4,35€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El Brightening Serum Supreme és un tractament concentrat no comedogènic provat per dermatòlegs per a ús diari.

Amb més de 15 anys de recerca i coneixement, aquesta innovadora marca japonesa de cura de la pell ha desbloquejat el codi per a una pell brillant, clara i radiant.

Inspirat per les darreres investigacions epigenètiques, Clé de Peau Beauté ha desenvolupat un enfocament avançat per il·luminar la pell i ha combinat un ingredient innovador (un il·luminador de ferment marí) per perfeccionar l'opacitat amb l'altament concentrat '4MSK' per apuntar a les taques fosques per a una pell més uniforme i juvenil.

Amb actiu exclusiu que augmenta la lluminositat, l''Il·luminador que potencia la pell' admet una resplendor eterna cada dia perquè pugui desafiar els signes de l'envelliment i alliberar el potencial més brillant de la pell.

EAN13
729238183827
Quantitat
40 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Hidratació
Lluminositat
Taques
Uniformitat
Textura
Fluida
Format
Dosificador

Dosificar dues pulsacions de producte al palmell de la mà.

Després puntegeu en cinc punts.

Aplicar suaument a tota la cara.

Utilitzeu-lo cada dia, excepte quan utilitzeu Brightening Mask Treatment Supreme.

Agua (Aqua/Eau), Alcohol, Dipropilenglicol, Pentaeritrilo Tetraetilohexanoato, Dimeticona, Metoxisalicilato de Potasio, Glicerina, Alcohol Behenílico, Vaselina, Polideceno Hidrogenado, Macadamiato de Fitosterilo, Mantequilla butirospermum parkii (Karité), Diglicerina, Sílice, Peg/Ppg-14/7 Dimetil Éter, Poliisobuteno Hidrogenado, Beheneth-20, Mica, Alcohol Batílico, Butilenglicol, Maltitol, Fenoxietanol, Dióxido de Titanio (Ci 77891), Teanina, Alcohol Polivinílico, Trehalosa, Acetato de Tocoferilo, Goma xantana, citrato de sodio, fragancia (perfume), hidróxido de potasio, glicirrizado de dipotásico, filtrado de lisado de fermento de saccharomyces, ácido cítrico, metafosfato de sodio, edta disódico, hexil cinnamal, metabisulfito de sodio, citronelol, alfa-isometil ionona, limoneno, extracto de bulbo de lilium candidum, linalool, geraniol, benzoato de bencilo, tocoferol, extracto de raíz de Angélica Acutiloba, extracto de hoja de Olea Europaea (oliva), extracto de raíz de Iris Florentina, glucosamina Hcl, glicina, Rubus Suavissimus (Frambuesa) Extracto de hoja, Extracto de hoja de Camellia sinensis, Inositol, Ácido ascórbico de 2-O-etilo, Extracto de raíz de Rehmannia Chinensis, Extracto de hoja de Artemisia Princeps, Ácido isosteárico, Extracto de Uncaria Gambir, Seda hidrolizada, Extracto de Pyrola Incarnata, Extracto de raíz de Potentilla Erecta, Extracto de fermento de Alteromonas, Extracto de hoja de Rosmarinus Officinalis (Romero) (Extracto de hoja de Rosmarinus Officinalis), Extracto de raíz de Bupleurum Falcatum, Lauril betaína, Hialuronato acetilado de sodio, Extracto de hoja de Perilla Ocymoides, Proteína de conquiolina hidrolizada, benzoato de sodio, .

*Alguns dels ingredients enumerats poden ser inconsistents amb els ingredients reals utilitzats a causa de millores al producte o canvis en el mètode d'indicació. Llegiu l'etiqueta del producte per als ingredients reals.