Nous productes en rebaixes, fins a 70% en articles seleccionats
D
H
M
S
No et quedis sense!
Veure ofertes
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Valmont

V-FIRM SERUM 30ML

Preu de 100ml a 796.50€
238,95 €

CREMA CALDEA SANT VALENTÍ
Aconsegueix un regal de San Valentí
CREMA CALDEA SANT VALENTÍ Obsequi per compres superiors a 140€ entre el 03/02/23 al 14/02/23 o fins a esgotar existències. Color aleatori.

Descripció

Aquest sèrum, d'eficàcia biomimètica, és un vel lletós agradable que enforteix l'estructura de la dermis i ajuda a restaurar el volum perdut, millorar l'elasticitat i tonificar la pell flàccida per aconseguir un contorn facial més ferm i vital.

V-Firm Serum, creat amb una fórmula experta de la ciència cutània, crea un envolupant vel sensorial i se centra en l'elasticitat i el to de la pell. Els seus ingredients biodisponibles provats actuen a la dermis, específicament, sobre el volum perdut al contorn facial i sobre la pell flàccida i afectada per la gravetat.

  Dissenyat específicament per a cutis que mostren signes de maduresa, aquest sumptuós sèrum torna l'elasticitat per lluir una pell més llisa i ferma.

  Apte per a totes les edats i tot tipus de pell. Especialment beneficiós per a la pell propensa a la sequedat.

EAN13
7612017059600
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Elasticitat
Fermesa
Hidratació
Nutrició
Tonificació
Textura
Fluida
Format
Dosificador

Al matí oa la nit, aplica unes gotes a la cara i al coll.

Massatge suaument amb subtils tocs amb la tècnica effleurage fins a la seva total absorció. Continua amb V-Firm Cream i V-Firm Eye per finalitzar el teu ritual reafirmant diari.

Còctel de pèptids per a la producció de col·lagen

 Matriquines que regulen l'activitat de les cèl·lules de la pell en comunicar-se amb els seus receptors específics reorganitzen la matriu extracel·lular i promouen la proliferació cel·lular, dos mecanismes que disminueixen amb l'edat. La síntesi de col·lagen s'intensifica i el teixit cutani s'enriqueix per assolir una fermesa renovada.

 Complex per millorar la densitat i l'elasticitat

 Una poderosa combinació de vitamina C, aminoàcids essencials lisina i prolina per promoure la producció de col·lagen, un derivat de glucosamina per millorar la hidratació, extracte de flor d'Immortelle per a una cohesió òptima dels components de la dermis i coure, indispensable per a la síntesi de col·lagen i elastina.

 Triple ADN per recuperar la vitalitat

 La molècula distintiva de Valmont amb excepcionals propietats antienvelliment que estimula totes les funcions cel·lulars (hidratació, regeneració, renovació i metabolisme).

 Liposoma ARN per aconseguir harmonia

 Aquest liposoma en particular atrapa l'ARN i la urea dins una membrana de fosfolípids per energitzar i estimular la cicatrització.

 Proteïna de la llet (sèrum) per aconseguir elasticitat

 Estimula la interacció cel·lular i la producció de col·lagen per millorar l'elasticitat de la pell.