El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SERUM ANTIAGING GROWTH FACTOR 30 ML

SERUM ANTIAGING GROWTH FACTOR 30 ML

30 ML 100 ml / 47.83€
-20% T'ESTALVIES -3,55 €
17,90 € 14,35 €
14,35 € {* -20%*}
14,35 €
100 ml / 47.83€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,22€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Sèrum concentrat anti-edat amb glucogen marí, àcid ascòrbic, triptòfan, proteïnes, aminoàcids, Niacinamida (Vitamina B3) oligo-pèptids és el tractament global anti-edat més complet.

El glucogen marí és un ingredient epigenètic que, juntament amb la resta d'actius, ajuda a activar proteïnes que regulen l'ADN, proporcionant una alta capacitat protectora i preventiva per a l'envelliment cel·lular.

Sense parabens, sense olis minerals. No testat en animals.

Precaucions:

Producte cosmètic. No ingerir. Evitar el contacte amb els ulls.

Si es produeix irritació a la pell deixar el seu ús i consultar un metge. El seu ús ha de ser estrictament per a pells sanes i intactes.

Es recomana un patch test abans del seu ús. Mantenir fora de labast dels nens.

Patch test:

Les proves patch test són una forma fàcil de predir si pot experimentar una reacció inicial negativa a un nou producte.

Encara que els nostres productes estan dermatològicament testats, es recomana realitzar un patch test abans d'incorporar qualsevol producte nou al seu règim.

A continuació, descrivim un mètode general per realitzar la seva pròpia prova segons el tipus de producte: Apliqueu una petita quantitat del producte en una àrea neta de pell a la part superior de l'ante braç.

Si el producte té una durada d'ús especificada, esbandiu un cop transcorregut aquest temps. En cas contrari, esbandida després de 24 hores.

Si s'observa envermelliment, ardor, picor, butllofes o irritació en qualsevol moment durant la prova, no utilitzeu el producte.

EAN13
8436587020995
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Protecció
Format
Comptagotes

Aplicar unes gotes del sèrum a la cara, coll i/o escot, prèviament nets, al matí i/o a la nit abans del tractament habitual.

Realitzar un suau massatge fins a la seva total absorció. Ús diari.

AQUA, GLYCERIN, GLYCOGEN, ASCORBIC ACID, GLUTHATIONE, TRYPTOPHAN, GLUTAMINE, MANNITOL, GLUTAMIC ACID, GLYCOPROTEINS, THREONINE, ALANINE, ARGININE, PHENOXYETHANOL, VALINE, ETHYLEXYGLYCERIN, SERINE, LYSINE, HYDROCHLORIDE, SODIUM METABISULFITE, HISTIDINE, LEUCINE, METHIONINE, ISOLEUCINE, PHENYLALANINE, TYROSINE, GLYCINE, NIACINAMIDE, PYRIDOXINE HCI, FOLIC ACID, THIAMINE HCI, DISODIUM EDTA, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, SODIUM OLEATE, PANTHENOL, HYDRGENATED LECITHIN, PROLINE, SH- OLIGOPEPTIDE-2, SODIUM HYDROXIDE.