Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
EYE CONTOUR  ANTIAGING 15 ML
15 ML 100 ml / 79.67€
-20% T'ESTALVIES -2,95 €
14,90 € 11,95 €
11,95 € -20%
11,95 €
100 ml / 79.67€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,18€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Contorn dulls antiedat en crema que hidrata profundament la pell de la delicada zona del contorn dulls, alhora que corregeix bosses, ulleres, nodreix i repara línies dexpressió i arrugues.

Els seus potents actius com la mantega de karité, la Niacinamida, l'àcid làctic, la cafeïna i el retinol, cuiden i tracten de manera sublim tota l'àrea del contorn dels ulls mantenint-lo confortable durant tot el dia.

Precaucions: Producte cosmètic. No ingerir.

Evitar el contacte amb els ulls. Si es produeix irritació a la pell deixar el seu ús i consultar un metge. El seu ús ha de ser estrictament per a pells sanes.

Es recomana un patch test abans del seu ús. Mantenir fora de l'abast dels nens

Patch test: Encara que els nostres productes estan testats dermatològicament, es recomana realitzar un “patch test” abans d'incorporar qualsevol producte nou al seu règim.

A continuació, descrivim un mètode general per realitzar la prova pròpia segons el tipus de producte.

Apliqueu una petita quantitat del producte en una àrea neta de pell a la part superior de l'avantbraç.

Si el producte té una durada d'ús especificada, esbandiu un cop transcorregut aquest temps.

En cas contrari, esbandida després de 24 hores.

Si s'observa envermelliment, cremor, picor, butllofes o irritació en qualsevol moment durant la prova, no utilitzeu el producte

EAN13
8436587021763
Quantitat
15 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Hidratació
Nutrició
Ulleres
Textura
Crema
Principis Actius
Cafeïna
Mantega de Karité
Retinol (Vitamina A)
Format
Pot

La quantitat a aplicar és semblant a la grandària d'un gra d'arròs per a cada ull.

S'ha d'escalfar lleugerament amb el rovell dels dits i estendre's amb el rovell dels dits de forma suau, fent lleugers toquets per activar la circulació.

Es pot aplicar matí i/o nit.

AQUA, BUTYROSPERMUM PARKI BUTTER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, NIACINAMIDE, METHYLROPANEDIOL, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, CAFFEINE, PEG-75 STEARATE, LACTIC ACID, CAPRYL GLYCOL, DIMETHYL MEA, CETETH-20, STEARETH-20, CAESALPINIA SPINOSA GUM, DISODIUM EDTA, PHYTONADIONE EPOXIDE, TOCOPHEROL, PARFUM, PHENYLPROPANOL, MANNITOL, PHOSPHATIDYLCHOLINE, CHOLESTEROL, RETINL PALMITATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, XANTHAN GUM, SODIUM CHLORIDE.