Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
KENZO ÇA SENT BEAU EAU DE TOILETTE VAPORIZADOR 50ML
KENZO ÇA SENT BEAU EAU DE TOILETTE VAPORIZADOR 50ML

KENZO ÇA SENT BEAU EAU DE TOILETTE VAPORIZADOR 50ML

50 ML 100 ml / 97.60€
-41% T'ESTALVIES -34,20 €
83,00 € 48,80 €
48,80 € -41%
48,80 €
100 ml / 97.60€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,73€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Hi havia una vegada... la primera fragància KENZO: ÇA SENT BEAU. Creada el 1988, celebra el jardí tendre i poètic secret d'un dissenyador apassionat per les flors.

L'Eau de Toilette ÇA SENT BEAU per a dona és un nèctar excepcionalment floral de Gardenia, Gessamí i Ylang-Ylang, com una explosió de pètals. Aquest bouquet blanc s'enriqueix amb notes àcides de Mandarina i Bergamota, i se suavitza amb tocs dolços de Vainilla.

ÇA SENT BEAU Eau de Toilette per a dona es presenta en un flascó poètic inspirat en la ment creativa de Kenzo Takada. Imaginat amb l'ajuda de l'escultor i el dissenyador Serge Mansau, combina dos elements diametralment oposats: la força d'un còdol i la delicadesa d'una flor.

EAN13
3274872420847
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Floral
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de calor del cos per a una major intensitat i durada de la fragància.

Bouquet Floral

Notes de sortida: Bergamota, Mandarina

Notes de cor: Gardenia, Gessamí, Ylang-Ylang, Préssec

Notes de fons: Ambar, Vainilla

ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL BENZOATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, COUMARIN, BHT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GERANIOL, FARNESOL, ISOEUGENOL, CITRAL, EUGENOL, BENZYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, BENZYL CINNAMATE

1 Comment
No customer reviews for the moment.