Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Perfume Pour Homme Eau de Toilette Dolce&Gabbana | Perfumería Júlia
Perfume Pour Homme Eau de Toilette Dolce&Gabbana | Perfumería Júlia
Perfume Pour Homme Eau de Toilette Dolce&Gabbana | Perfumería Júlia

POUR HOMME EAU DE TOILETTE

75 ML 100 ml / 80.00€
60,00 €
60,00 €
125 ML 100 ml / 52.76€
65,95 €
65,95 €
200 ML 100 ml / 47.75€
95,50 €
95,50 €
60,00 €
100 ml / 47.75€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,43€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El perfum Pour Homme Eau de Toilette és un homenatge a l'elegància inigualable de la masculinitat italiana. Una fragància viril, fresca i sofisticada que captura l?essència de l?home mediterrani. Amb la seva barreja de llimona italiana, les enèrgiques notes herbàcies de sàlvia sclarea francesa i la cumarina dolça i avainillada, aquest perfum de Dolce&Gabbana fa una impressió inesborrable i no passarà desapercebut.

Què és el que diferencia el perfum Pour Homme Eau de Toilette

El que diferencia el perfum Pour Homme Eau de Toilette és la seva combinació única de frescor, virilitat i elegància. A través d'una fragància fresca aconsegueix capturar l'essència de la masculinitat italiana d'una manera inimitable. Les seves notes vigoritzants de cítrics i herbes fresques, matisades amb espècies picants i fustes fumades, creen una experiència olfactiva distintiva i captivadora.

Per a qui està pensat el perfum Pour Homme Eau de Toilette

El perfum de Toilette D&G Pour Homme Eau és un perfum clàssic creat per a l'home mediterrani, sofisticat i segur de si mateix, que encarna l'estil i l'elegància distintius de la marca.

què comprar el perfum Pour Homme Eau de Toilette?

Notes dolces i enèrgiques

El perfum Pour Homme Eau de Toilette ofereix una combinació sensual i elegant gràcies a la dolçor amb tocs de vainilla de la cumarina ia les enèrgiques notes herbàcies de la sàlvia sclarea francesa.

Perfum emblemàtic

Pour Homme Eau de Toilette s'ha convertit en una icona de la perfumeria. Des del seu llançament com a primera fragància masculina de Dolce&Gabbana, ha mantingut la seva popularitat i segueix sent un dels favorits entre els homes sofisticats d'avui dia.

Elegància clàssica

El seu exclusiu envàs és tot un clàssic senzill i sobri. Confeccionat amb vidre transparent, guarda al seu interior un líquid de color groc, com un tresor per descobrir. El tap de to blau fosc amb un toc de sofisticació.

EAN13
3423473020783
Quantitat
75 ML
Tipus de Marca
Luxe
Família Olfactiva
Aromàtica
Enfustada
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó

Aplicar la fragància a zones del pols i coll.

Notes de sortida: Llimona italiana, estragó, tarongina

Notes de cor: Salvia sclarea francesa, lavanda, calèndula

Notes de fons: Cumarina, fusta de caixmir, sàndal australià