Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BLUE THERAPY SERUM
50 ML 100 ml / 115.90€
57,95 €
57,95 € -0%
57,95 €
100 ml / 115.90€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,87€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Blue Therapy Accelerated Serum de Biotherm us permetrà reparar els signes de l'edat gràcies a una fórmula ràpida que suavitza i repara la pell a l'instant. Gràcies a la seva fórmula d'extracte d'Alga de Joventut aconsegueix suavitzar les arrugues, les taques fosques i la manca de fermesa a la pell, amb resultats eficaços després de quatre setmanes d'ús.

El 80% de l'envelliment de la pell és degut a agressions externes com l'exposició als raigs UV. Biotherm Blue Therapy Accelerated pot combatre aquests danys, ideal per a pells visiblement afectades pels agents externs. Aconseguiràs una pell més elàstica, suau i visiblement més saludable.

Apte per a tot tipus de pells, aquest producte es converteix en un sèrum antiedat altament efectiu gràcies a les propietats regeneradores, reafirmants i enfortidores de tres actius aquàtics. L'elevada concentració d'extractes d'algues i Plankton converteixen aquest producte facial en un agradable gel transparent brillant que aporta una resplendor instantània penetrant ràpidament a la pell deixant una capa hidratant a la superfície gràcies a la seva textura fresca i aquosa.

Gràcies a aquest sèrum regenerador la teva pell es tornarà més jove i lluminosa, fent-la més ferma i sense taques. Després de només quatre setmanes la pell se sent més suau i llisa:

- La pell se sent més ferma pel 80% de les dones

- La textura de la pell millora per al 92% de les dones

- La pell es mostra més radiant / lluminosa per al 89% de les dones

- La pell se sent més suau per al 97% de les dones

Sèrum d'acció ràpida que suavitza i embelleix la pell a l'instant. Concentrat en extracte d'Alga de Joventut, els tres signes més visibles de l'edat – arrugues, taques fosques i manca de fermesa – són millorats amb el temps. Com més uses Blue Therapy Accelerated serum, millors són els resultats. La pell se sent a linstant més suau i elàstica després de la seva aplicació, aconseguint una pell més radiant i lluminosa.

EAN13
3614270963193
Quantitat
30 ML
Edat Recomanada
30-40 anys
40-50 anys
50 anys en endavant
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Fermesa
Reparació
Taques
Textura
Fluida

El sèrum antiedat Blue Therapy s'ha d'aplicar al matí sobre el rostre i el coll evitant el contorn dels ulls. Estén el producte amb un massatge suau perquè els seus actius penetrin a la pell proporcionant-te una sensació fresca i agradable juntament amb una protecció solar UVA/UVB.

El sèrum antiarrugues Blue Therapy concentra la combinació dels tres ingredients aquàtics; AFA ( Aphanizomenon Flos- Aquae) una microalga verda regeneradora, L. Ochroleuca, un agent marí reafirmant, i el famós Plankton Termal Pur, agent enfortidor i calmant present en tots els nostres productes.

- L'extracte d'Alaria Esculenta actua molt a prop de la pell per accelerar-ne el poder reparador. Presenta una doble acció sobre la pell: combat els signes de l'edat i n'accelera la reparació.

- Gràcies a l'ingredient exclusiu, l'extracte de Plankton Termal Pur, procedent de les aigües termals dels Pirineus francesos, el producte en veu reforçades les propietats enfortidores i calmants.