Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
FLAWLESS SATIN FOUNDATION FS
FLAWLESS SATIN FOUNDATION FS

FLAWLESS SATIN FOUNDATION FS

FS102 Ivory Beige
-28% T'ESTALVIES -18,30 €
66,50 € 48,20 €
48,20 € -28%
48,20 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,72€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Maquillatge fluid amb una fórmula fluido-cremosa, enriquida amb pols difusors de llum i pigments nacarats, que aporta a la pell una hidratació refrescant i prolongada i revelen una lluminositat subtil i natural. Unifica el to de la pell brindant un aspecte saludable i ofereix una cobertura impecable.

 SPF 20. Aplicar amb LIQUID FOUNDATION BRUSH per a un resultat impecable.  Agitar bé abans d'usar. Disponible en 8 tons. *Els tons de maquillatge poden diferir segons el país.

EAN13
4973167228531
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Luxe

Utilitzar la brotxa per agafar una petita quantitat de maquillatge aplicat sobre el dors de la mà. Estendre el maquillatge començant des del centre del rostre en direcció a les muscleilles i el front. Distribuir uniformement el maquillatge amb moviments i pinzellades suaus per tot el rostre.  

 Per a àrees com al voltant dels ulls o les aletes del nas, es pot tornar a aplicar amb la punta de la brotxa, difuminant posteriorment de manera uniforme. Si cal, com a toc final, es pot utilitzar les borratxeres dels dits per perfeccionar l' acabat.

Extracte de Seda Koishimaru, Skin Aura Pigments, Tecnologia Cobertura de Seda.

 Water (Aqua),  Dimethicone,  Ethylhexyl Methoxycinnamate,  Titanium Dioxide,  Methyl Trimethicone,  Talc,  Cyclopentasiloxane,  Dipropylene Glycol,  Glycerin,  Butyl Acrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer,  Phenyl Trimethicone,  Hydrogenated Polydecene,  Maltitol,  Nylon-12,  Sorbitan Isostearate,  Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer,  Sodium Chloride,  Methyl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer,  PEG/PPG-19/19 Dimethicone,  Trimethylsiloxysilicate,  Aluminum Hydroxide,  Trifluoropropyl Dimethiconol,  Isopropyl Titanium Triisostearate,  Hydrogenated Lecithin,  Silica,  Fragrance (Parfum),  Lauroyl Lysine,  Polymethylsilsesquioxane,  Synthetic Fluorphlogopite,  Acetyl Glucosamine,  Hydrated Silica,  Sodium Lauroyl Aspartate,  Mica,  Alcohol,  Butylene Glycol,  Zinc Chloride,  BHT,  Hydrolyzed Silk,  Methicone,  Tin Oxide,  Tocopherol,  Dioscorea Panthaica Root Extract,  Silk Powder,  Phenoxyethanol,  Chlorphenesin,  Cinnamyl Alcohol,  Citronellol,  Geraniol,  Hexyl Cinnamal,  May Contain(+/-) : Iron Oxides (CI 77491),  Iron Oxides (CI 77492),  Iron Oxides (CI 77499),  Zinc Oxide (CI 77947)