El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
CK DEFY EDT VAPORITZADOR
CK DEFY EDT VAPORITZADOR
CK DEFY EDT VAPORITZADOR
CK DEFY EDT VAPORITZADOR
CK DEFY EDT VAPORITZADOR
CK DEFY EDT VAPORITZADOR
CK DEFY EDT VAPORITZADOR
CK DEFY EDT VAPORITZADOR
CK DEFY EDT VAPORITZADOR
CK DEFY EDT VAPORITZADOR
CK DEFY EDT VAPORITZADOR

CK DEFY EDT VAPORITZADOR

50 ML 100 ml / 95.90€
-47% T'ESTALVIES -43,05 €
91,00 € 47,95 €
47,95 € -47%
100 ML 100 ml / 42.95€
-60% T'ESTALVIES -65,05 €
108,00 € 42,95 €
42,95 € -60%
200 ML 100 ml / 23.98€
-57% T'ESTALVIES -62,55 €
110,50 € 47,95 €
47,95 € -57%
42,95 €
100 ml / 23.98€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,72€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Fresca. Masculina. Addictiva. Calvin Klein Defy és un contrast atrevit de frescor vigoritzant i poderoses fustes: 1 eau de toilette per a l'home que supera les fronteres mentre explora la seva autèntica veritat i els obstacles que això suposa. Aquest perfum de Calvin Klein té com a sortida una fusió addictiva cítrica gràcies a la espurnejant Bergamota i la fresca absolut de lavanda. Un terrós oli de vetiver, recol·lectat responsablement a Haití, és el cor de la fragància, connectant aquests vibrants elements amb una rica i seductora base de notes d'ambre. Contingut en un modern flascó que reflecteix els icònics codis de Calvin Klein - jeans texans i minimalisme infós amb un toc sensual. Aquesta fragància té un tap mat, corbat, contrastant amb el flascó afilat i corbat a la vegada, representant la dualitat de la vulnerabilitat i el coratge que suposa el camí de l'desafiament. Atreveix-te a desafiar.

El Eau de Toilette Calvin Klein Defy és un perfum de Calvin Klein que enlluerna a un atrevit contrast de vigoritzant frescor i poderoses fustes. Aquest perfum de Calvin Klein té com a sortida una fusió addictiva cítrica gràcies a la espurnejant Bergamota i la fresca absolut de lavanda. Un terrós oli de vetiver, recol·lectat responsablement a Haití, és el cor de la fragància, connectant aquests vibrants elements amb una rica i seductora base de notes d'ambre. Un perfum fresc, masculí i addictiu.

Un perfum afustat fresc de Calvin Klein en el qual la vigoritzant Bergamota es fusiona amb un fresc absolut de lavanda i un terrós oli de vetiver d'Haití. Ric i dens Ambre com a base que crea una textura profunda per a aquest eau de toilette per a home ple de contrastos. El eau de toilette per als homes que desafien les convencions i van més enllà dels seus límits.

Flascó modern que reflecteix els icònics codis de Calvin Klein, blau denim i un minimalisme infós amb un toc sensual. Una interpretació impactant i plena de contrastos. 

EAN13
3616301296669
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Enfustada
Refrescant
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó

Un perfum de CK que celebra l'autenticitat i els contrastos. Aplica aquest eau de toilette en els punts de pols al pit, bíceps, coll i darrere de les orelles per infundirte en una autèntica experiència CK que durarà tot el dia. 

Notes de sortida: Oli de Bergamota

Notes de cor: Absolut de Lavanda

Notes de fons: Oli de Vetiver