El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
MUGLER ALIEN GODDESS PERFUM RECARREGABLE VAPORITZADOR
MUGLER ALIEN GODDESS PERFUM RECARREGABLE VAPORITZADOR
MUGLER ALIEN GODDESS PERFUM RECARREGABLE VAPORITZADOR
MUGLER ALIEN GODDESS PERFUM RECARREGABLE VAPORITZADOR
MUGLER ALIEN GODDESS PERFUM RECARREGABLE VAPORITZADOR
MUGLER ALIEN GODDESS PERFUM RECARREGABLE VAPORITZADOR
MUGLER ALIEN GODDESS PERFUM RECARREGABLE VAPORITZADOR

MUGLER ALIEN GODDESS PERFUM RECARREGABLE VAPORITZADOR

RECÀRREGA 100ML
-38% T'ESTALVIES -55,05 €
145,00 € 89,95 €
89,95 € {* -38%*}
30 ML 100 ml / 163.17€
-44% T'ESTALVIES -38,05 €
87,00 € 48,95 €
48,95 € {* -44%*}
60 ML 100 ml / 113.25€
-46% T'ESTALVIES -57,05 €
125,00 € 67,95 €
67,95 € {* -46%*}
90 ML 100 ml / 95.50€
-48% T'ESTALVIES -79,05 €
165,00 € 85,95 €
85,95 € {* -48%*}
48,95 €
100 ml / 95.50€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,35€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Alien Goddess, el nou perfum femení de MUGLER, és una promesa sagrada de feminitat i esperança. En una època en què la gent busca la llum en la foscor, una deessa solar aplana el camí cap a un destí miraculós però veritable.

La dona que porta Alien Goddess Eau de Parfum està en perfecta harmonia amb el seu cos i la seva ànima. Envoltada d'un resplendor solar místic i incandescent, realçat per notes espurnejants de bergamota, gessamí indi grandiflorum i vainilla Bourbon, està disposada a engrandir el món que l'envolta amb glòria, generositat i benevolència.

Notes olfactives:

Creació floral oriental amaderada, Alien Goddess d'MUGLER deixa un deixant facetada pels ingredients més gloriosos de la paleta de perfumista que t'hipnotitzarà teus sentits. Aquest nou perfum ALIEN per a dona és un pom floral solar que espurneja de lluminositat facetat al voltant de 3 revelacions.

Revelació radiant: La fragància s'obre amb la radiant revelació d'una espurnejant essència de bergamota italiana, que recorda els primers raigs de sol. Un intens esclat de llum que travessa la fragància, similar a l'energia positiva de la deessa solar.

Revelació miraculosa: Una intensa flor solar impulsa l'Eau de Parfum Alien Goddess directament a les altures, donant tota la seva força al seu missatge benèvol. Actuant com un enlluernador prisma floral, dóna el protagonisme a una flor suprema: El gessamí grandiflorum, una flor veritablement daurada, símbol de feminitat i sensualitat. Revelació conscient: La conclusió de l'missatge de pau i esperança.

Revelació Mindful revela l'addictiva plenitud d'una vainilla Bourbon. Elaborada per MUGLER, aquesta infusió Premium és alhora suau i envoltant com un vel de seda reconfortant. Una deliciosa nota de vainilla amb tonalitats balsàmiques, que delectarà els seus sentits amb profundes i misterioses vibracions càlides

Flascó:

Un Eau de Parfum seductor i misteriós en un nou i fascinant flascó talismà. Alien Goddess 90ml, per a la prestatgeria del teu bany. Alien Goddess 60ml, per a la seva tauleta de nit. Alien Goddess 30ml, per a la seva bossa. Aquest captivador flascó adornat en or, alhora orgànic i oníric, amb una impressionant laca metàl·lica matisada que evoca l'alba, deixa una impressió duradora. També està disponible en un pot de recàrrega de 100 ml perquè la seva experiència de fragància favorita mai estigui lluny.

SOSTENIBILITAT, ara en boca de totes, però sempre el pilar fonamental des del qual creix i es desenvolupa la marca MUGLER, en tots els sectors en què opera, i per descomptat l'indispensable en la creació de les seves fragàncies.

El desenvolupament responsable és al cor de la filosofia de Mugler, ja que des del principi va permetre que els clients fidels conservessin el seu flascó per sempre.

MUGLER aposta per un luxe més responsable oferint ampolles úniques, recarregables en la Font Mugler o gràcies a la Refill Bottle.

Una crida universal a totes les dones. Crea l'extraordinari. Ja que tu ets extraordinària.

INPIRACIÓN

Recordem que Alien, és el talismà de Mugler que ens convida a viure el EXTRAORIDINARIO.

Ens endinsem amb valors de ESPERANÇA, RECONNEXIÓ i ESPIRITUALITAT en un enigmàtic desert, on anem a emprendre un viatge misteriós i sorprenent cap al més profund de la terra i del nostre interior.

Allà trobarem l'origen de tota la bellesa. La llum enmig de la foscor. Un misteri que es resol gràcies a la vida que floreix en el més profund i fosc de l'desert.

Partim d'una etapa incerta i amb falta de llibertat després de la qual, sorgeix la necessitat de trobar esperança, reconnectar amb el món de el qual hem estat tan allunyats, i tornar a connectar amb nosaltres mateixos en una mirada al nostre interior.

És en aquest context on neix un nou talismà aportant tot el seu poder i bellesa per renovar el món. Missatge que es materialitza a través d'una flor. És una flor que neix en el desert: "simbolitza la llavor de la vida i representa l'ànima de la terra"

Moment de tornar a renéixer i revelar el extraordinari que té cada dona al seu interior.

MUGLER revela avui ALIEN Goddess amb un poderós missatge d'esperança, benevolència i sublimació.

Abraçada solar incandescent i generós, el nou perfum de dona de MUGLER és l'evocació d'un món místic que promet canviar el corrent. Portat per una dona que està connectada amb el seu món interior i que l'envolta en una resplendor lluminós i càlid de benestar allà on va. Brilla a la llum de el sol amb el perfum ALIEN Goddess i celebra el teu feminitat: la teva fragància és tan extraordinària com tu. Un veritable manifest d'optimisme, compartit per la deessa solar amb totes les dones. 

EAN13
3614273560405
Quantitat
90 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Enfustada
Floral
Oriental
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Com amb totes les creacions de MUGLER, ruixa un núvol en l'aire i després crúzala per deixar que la fragància s'assenti en el cabell i la roba. Completa aquest gest quan vulguis, aplicant la fragància en els punts de l'pols: en el buit del teu mànec, a la part superior del coll o al revolt de el braç. 

Abans de descobrir ALIEN Goddess Eau de Parfum, entendrem la seva història i evocacions a través de les seves revelacions. ALIEN Goddess es construeix al voltant de 3 revelacions que es componen dels següents ingredients:

RESUM INGREDIENTS PRINCIPALS

REVELACIÓ RADIANT: BERGAMOTA + ACORD D'AIGUA DE COCO.

REVELACIÓ MILGROSA: Heliotropi + GESSAMÍ grandiflorum

REVELACIÓ CONSCIENT: cashmeran + VAINILLA BOURBON

Compartit per la Deessa de el Sol amb totes les dones, Alien Goddess EDP és un buquet floral radiant, un veritable manifest d'optimisme. Aquesta creació floral oriental amaderada imaginada i dirigida per MARIE Salamagne I NATHALIE Lorson deixa un deixant facetada pels ingredients més gloriosos en les paletes de les perfumistes. Una obra mestra olfactiva realment revitalitzant que ens transporta a un viatge per descobrir un món visionari, banyat en llum divina i impregnat de pensaments positius.

La fragància s'obre amb la revelació Radiant, recordant els primers raigs de sol. Un intens esclat de llum que travessa la fragància, similar a l'energia positiva de la Deessa de el Sol. Irradia força i difon una suau sensació de benestar, com si poguessis sentir que un miracle està a punt de succeir

1-REVELACIÓ RADIANT

BERGAMOTA I ACORD DE ADGUA DE COCO.

- ESSÈNCIA DE BERGAMOTA

BERGAMOTA ITALIANA espurnejant barrejada amb una sobredosi de Concorde de AIGUA DE COCO, un duo radiant que dóna com a resultat una frescor enlluernador. L'Essència de Bergamota és una essència natural produïda d'una de les formes més tradicionals. Un regal de la naturalesa que incorporem ja que aporta brillantor i lluminositat a la fragància

(BERGAMOTA) INFORMACIÓ ADDICIONAL

Fruit d'l'arbre de la bergamota (bergamota), la BERGAMOTA creix exclusivament a la província italiana de Calàbria, on es produeixen les majors quantitats de fruits i on són de la millor qualitat. La bergamota té l'aspecte d'una petita taronja de polpa verdosa i de pell llisa i gruixuda, de color groc a la maduresa.

Situada a Calàbria, al cor de país reconegut a tot el món pels cítrics, l'empresa Simone Gatto produeix olis essencials i sucs de fruites cítriques. Fundada per Salvatore Gatto el 1926, i reconeguda per la seva qualitat i la seva excel·lència per la perfumeria, aquesta empresa familiar està dirigida per la 4ª generació en l'actualitat.

2-REVELACIÓ MILGROSA

Heliotropi I JAZMIN GLANDIFLORUM

La prova de l'regal sagrat de la Deessa. La incandescència d'una abraçada solar. Un ram de flors solars daurades que floreix al mig de desert. Observa com passa el extraordinari, com apareix el sagrat, el desert ara està ple de vida

-EL GESSAMÍ grandiflorum (origen, Índia) és una flor veritablement daurada, símbol de feminitat i sensualitat, elegit per les perfumistes per crear ALIEN Goddess.

Aquesta sobredosi s'obté mitjançant la tècnica d'infusió, és més radiant i modern que mai, difonent els ideals de la Deessa de el Sol.

La blancor de la porcellana de la flor d'GESSAMÍ grandiflorum contrasta amb el poder encisadora de la seva fragància.

A el mateix temps floral, afruitat amb facetes verds, però també Animalico i especiat, el tradicional ABSOLUT DE GESSAMÍ ofereix opulència, sensualitat i poder.

Una magnífica superinfusión de gessamí elaborada exclusivament per MUGLER. (Revela un gessamí modern, tant afruitat com amb apetalado per una suavitat cremosa neta i intensa) Un efecte natural per a una floralitat elegant i envoltant, que combina volum i un deixant potent.

(GESSAMÍ) INFORMACIÓ ADDICIONAL: També conegut com a or blanc, hi ha més de 200 espècies de gessamí, però dos membres de la bella família dels gessamins de flors blanques són els més "" apreciats "": JAZMIN Sambac I JASMIN grandiflorum. El gessamí és un dels ingredients més costosos de la perfumeria.

RECOLLIDA A MÀ: Perquè les flors posseeixin el major aroma possible i el sol no alteri la seva olor, la recol·lecció comença cada matí a primera hora del dia. EL GESSAMÍ és una planta molt delicada. Cada flor es recull a mà, una a una, per evitar que els pètals es caiguin o es desplomin. Tots els dies, les dones sari cullen les flors amb veritables mans de fada. S'apliquen trenes de gessamí en els cabells que destil·len els seus efluvis sensuals a mesura que avança el dia.

Quina és la diferència entre JAZMIN grandiflorum (ALIEN Goddess) I JAZMIN Sambac (ALIEN EDP)?

Gessamí grandiflorum és opulent, ric, amb una nota dolça i afruitada, mentre que JAZMIN Sambac és més verd amb notes moscades.

-HELIOTROPO, proporciona un efecte empolsat gairebé esponjós, generant una sensació de reconfortant comoditat i suavitat

3-REVELACIÓ CONSCIENT

Cashmeran (identitat d'Alien EDP) I VAINILLA BOURBON

-VAINILLA (Infusió de vainilla Bourbon Premium de Madagascar elaborada per MUGLER) sobredosi de plenitud addictiva. Un deixant enlluernadora amb matisos cremosos i florals, per a signar una nova.

Value1:  ALCOHOL • PARFUM / FRAGRANCE • AQUA / WATER • BENZYL SALICYLATE • LINALOOL • BENZYL ALCOHOL • HYDROXYCITRONELLAL • BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE • HEXYL CINNAMAL • ETHYLHEXYL SALICYLATE • COUMARIN • LIMONENE • CITRONELLOL • METHYL ANTHRANILATE • GERANIOL • CITRAL • TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE • BENZYL BENZOATE