Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
MÀSCARA SUPRA LIFT & CURL
MÀSCARA SUPRA LIFT & CURL
MÀSCARA SUPRA LIFT & CURL
MÀSCARA SUPRA LIFT & CURL

MÀSCARA SUPRA LIFT & CURL

001 Noir
-29% T'ESTALVIES -10,90 €
37,00 € 26,10 €
26,10 € -29%
26,10 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,39€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Màscara de pestanyes amb efecte lífting que maximitza el volum i curvatura de les teves pestanyes.

Realitzar les teves pestanyes en un obrir i tancar d'ulls i sense fer-les malbé ara és possible gràcies a Supra Lift & Curl Mascara. Quins són els beneficis? Les pestanyes adquireixen un aspecte més elevat, més arrissat, perfectament definit i amb més volum. La seva fórmula resistent a l'aigua i rica en pigments naturals de color negre roman intacta. La cera de flor de taronger amarg embolica, recobreix i arrissa les pestanyes amb una aplicació fàcil en un sol pas.

Beneficis:

• Pestanyes visiblement més llargues, més elevades, amb més curvatura i volum.

• Textura envoltant.

• Mirada més oberta.

• Resistent a l'aigua i sense transferències.

• Fórmula que combina resultat maquillatge i acció tractament.

Resultats:

Des de la primera aplicació: el 94% de les dones consideren que la seva mirada és visiblement més oberta*

• +14%*

• CURVATURA

• +57%**

• VOLUM

DESPRÉS DE 10 PASSADES

• +29%**

• LONGITUD

* TEST REALITZAT AMB 109 DONES

Estudi clínic: resultats de maquillatge en 20 dones / * després de 10 passades del raspall sobre les pestanyes / ** després de 20 passades del raspall sobre les pestanyes.

EAN13
3380810483673
Quantitat
8 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Durada
Llarga Durada
Tonalitat
Intensa

Posar el raspall de Supra Lift & Curl Mascara sobre la pestanya pel costat de el dispositiu d'emmagatzematge, la part corba on les fibres són més curtes, i raspallar les pestanyes des de l'arrel cap a la punta. 

INGREDIENTES*: AQUA/WATER/EAU. CERA ALBA/BEESWAX/CIRE D´ABEILLE. COPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA. CI 77499/IRON OXIDES. ALCOHOL DENAT.. PALMITIC ACID. NYLON-12. VP/EICOSENE COPOLYMER. STEARIC ACID. ACACIA SENEGAL GUM. PANTHENOL. AMINOMETHYL PROPANEDIOL. GLYCERIN. LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT. CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER WAX. POLYBUTENE. PHENOXYETHANOL. SALVIA HISPANICA SEED EXTRACT. POLYVINYL ALCOHOL. VP/VA COPOLYMER. SPHINGANINE. POLYQUATERNIUM-10. ETHYLHEXYLGLYCERIN. BENZYL ALCOHOL. CAPRYLIC ACID. XYLITOL [STM3977A]

* Tingues en compte que les nostres fórmules poden canviar o variar. Per conèixer la llista d'ingredients actualitzada, si us plau consulta el pack o envàs del producte.