Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ABSOLUE SERUM 30ML
ABSOLUE SERUM 30ML
ABSOLUE SERUM 30ML
ABSOLUE SERUM 30ML
ABSOLUE SERUM 30ML
ABSOLUE SERUM 30ML
RECARGA 30 ML
148,95 €
148,95 € -0%
30 ML 100 ml / 939.97€
281,99 €
281,99 € -0%
281,99 €
100 ml / 939.97€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 4,23€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Lancôme presenta el nou sèrum antiedat ABSOLUE. Un viatge cap a l'eterna joventut centrat en la innovació de la ciència de la longevitat de la pell gràcies al nostre ingredient estrella, l'extracte de Rosa Perpetua Absolue capaç d'actuar sobre 4 funcions cel·lulars essencials que prolonguen la longevitat de la pell prevenint i corregint els principals signes de ledat.

El nou Absolue Serum de Lancôme és un tractament global d'excepció ultraconcentrat amb 10 anys de recerca reconegut per la seva eficàcia antiedat i la seva textura ultrasensorial. Gota rere gota, la pell se sent visiblement més jove, redensificada i lluminosa.

Aquest nou llançament demostra el ferm compromís de Lancôme amb la longevitat de la Terra adoptant un nou enfocament de luxe sostenible: una Rosa Perpètua 100% biocertificada extreta de l'agricultura orgànica, un procés químic ecològic per a un impacte mínim al medi ambient i un disseny 100% recarregable amb vidre reciclat.

TEXTURA:

El nou Absolue Serum presenta una textura ultra-sensorial de ràpida absorció amb un acabat vellutat per a una lluminositat instantània del rostre. Una aroma floral capaç de transportar-te a la regió de Valensole al Sud de França d'on prové la nostra Rosa Perpetua.

RESULTATS:

A l'instant, la pell se sent visiblement més jove, redensificada i lluminosa.

• El 91%* de les dones afirma que la pell se sent visiblement més lluminosa.

• El 91%* de les dones afirma que la pell se sent redensificada.

• El 89%** de les dones afirma que la pell se sent visiblement més jove.

*Autoavaluació en 55 dones a l'instant.

**Autoavaluació en 55 dones en una setmana.

Clínicament provat***

• +29% més llisa

• +27% més ferm

• +22% més redensificada

• +22% més lluminosa

***Estudi clínic en 55 dones després de 8 setmanes dús.

PER A QUI?

Per a totes aquelles dones sigui quina sigui la seva edat i tipus de pell que busquin un tractament global d'excepció amb la darrera innovació científica basada en la regeneració cel·lular per a una pell visiblement més jove, redensificada i lluminosa així com un packaging amb +40% vidre reciclat .  

EAN13
3614273346498
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Necessitat a cobrir
Allisant
Anti Arrugues
Anti Edat
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Reparació
Textura
Fluida
Format
Dosificador
Flascó

MODE D'APLICACIÓ:

Per obtenir els millors resultats, aplicar dia i nit amb la pell prèviament neta per tota la cara, coll i escot evitant el contorn d'ulls abans d'Absolue Eye Cream i Absolue Soft Cream.

Dosifica el sèrum de 3 a 4 gotes entre els rovells dels dits. Comença amb moviments d'allisat des de la barbeta cap a l'exterior, continua per la part superior del rostre des del front cap a la galta i la templa, després pressiona suaument la pell lliscant cap al coll i acaba repetint tots dos moviments 2 vegades.

INGREDIENTS - TECNOLOGIA - COMPROMÍS:

Descobriment a l'avantguarda: L'últim descobriment en investigació científica a la ciència de la longevitat de la pell, un savoir faire únic dels laboratoris Lancôme amb 10 anys de recerca amb l'objectiu d'alentir, controlar i actuar sobre les cèl·lules endarrerint així l'envelliment cel·lular.

Ingredient estrella: la Rosa Perpètua Absolue, un extracte d'origen natural extret a mà a la regió de Valensole al Sud de França. Una rosa tan excepcional que des de la botànica s'ha batejat com a Perpètua, ja que a diferència de qualsevol altra rosa que floreix de mitjana 1 o 2 cops l'any, aquesta rosa té l'habilitat de florir de manera constant durant tot l'any. Una rosa, que compta amb un poder regenerador extraordinari on resideixen milions d'extractes moleculars al seu interior.

Demostrat clínicament: l'extracte de Rosa Perpetua és capaç d'activar la proteïna AMPK o l'anomenat interruptor de la longevitat que hi ha a les nostres cèl·lules, proteïna capaç d'actuar sobre 4 funcions cel·lulars essencials de la pell amb l'objectiu de reactivar el bon funcionament de la salut cel·lular i prolongar així la longevitat de la pell.

Compromís amb la longevitat de la Terra: Lancôme aposta per un nou enfocament de luxe sostenible a través de l'agricultura orgànica, un procés d'extracció ecològic d'alta tecnologia apostant per no utilitzar substàncies ni procediments que siguin nocius per a les propietats de l'ingredient que hi ha extraient de manera sostenible, així com un packaging recarregable i amb vidre +40% reciclat.