Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ROSAMONDA
ROSAMONDA
ROSAMONDA
ROSAMONDA
ROSAMONDA
ROSAMONDA
75 ML 100 ml / 276.00€
-13% T'ESTALVIES -30,50 €
237,50 € 207,00 €
207,00 € -13%
207,00 €
100 ml / 276.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 3,11€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La Rosa per excel·lència, enriquida pel poder de laigua i la llum. Una delícia per als sentits, des del principi fins al final.

Grasse, la seva terra excepcional, els seus camps de roses, els seus segadors recol·lectant des de primeres hores del matí. UN instant suspès en el temps que Fabrice Pellegrin, el perfumista, ha volgut compartir a través de Rosamonda. L'aire renovador quan la temperatura és fresca durant els matins d'estiu a Grasse, les gotes d'aigua als pètals de les roses, tot l'univers que el retrotreu a la seva infància feliç a aquestes terres. Tres tipus de rosa s'han utilitzat per a aquesta creació, i en barrejar-ho amb l'hedione, se n'intensifica la potència aromàtica natural que aporta una aura diàfana a aquesta creació. Una experiència immersiva per a una fragància delicada.

Un viatge instantani i únic als camps de Grasse, al migdia.

EAN13
3665248000105
Quantitat
75 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Floral
Verda
Gènere
Unisex
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de pols del cos per a una major intensitat i durada de la fragància.

Família Olfactiva: Floral Rosado Verde.

Notes Principals: Infusió de Rosa Damascena- Absolut de Rosa Damascena- Rosa Centifolia.

INGREDIENTS : ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TRIETHANOLAMINE, BHT, CITRONELLOL, GERANIOL, EUGENOL, LIMONENE, CITRAL, ISOEUGENOL, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL.