El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ACQUA DI GIO HOMME PERFUM D'HOME RECARREGABLE
ACQUA DI GIO HOMME PERFUM D'HOME RECARREGABLE
ACQUA DI GIO HOMME PERFUM D'HOME RECARREGABLE
ACQUA DI GIO HOMME PERFUM D'HOME RECARREGABLE
ACQUA DI GIO HOMME PERFUM D'HOME RECARREGABLE
ACQUA DI GIO HOMME PERFUM D'HOME RECARREGABLE
ACQUA DI GIO HOMME PERFUM D'HOME RECARREGABLE
ACQUA DI GIO HOMME PERFUM D'HOME RECARREGABLE
ACQUA DI GIO HOMME PERFUM D'HOME RECARREGABLE
ACQUA DI GIO HOMME PERFUM D'HOME RECARREGABLE

ACQUA DI GIO HOMME PERFUM D'HOME RECARREGABLE

75 ML 100 ml / 83.93€
62,95 €
62,95 € {* -0%*}
125 ML 100 ml / 55.96€
69,95 €
69,95 € {* -0%*}
150 ML RECARGA 100 ml / 49.97€
74,95 €
74,95 € {* -0%*}
62,95 €
100 ml / 49.97€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,12€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Giorgio Armani Acqua Di Gio Homme perfum d'home Recarregable.

Una fragància eternament icònica, reinventada per al futur

Giorgio Armani presenta ACQUA DI GIÒ EAU DE PARFUM: una nova interpretació de la icònica fragància ACQUA DI GIÒ que mira cap al futur. ACQUA DI GIÒ EAU DE PARFUM encarna el compromís de Giorgio Armani amb la sostenibilitat: ecoconcebuda, recarregable i composta d'ingredients d'origen conscient. Compensant qualsevol emissió de carboni restant mitjançant un programa de projectes de reforestació i conservació, ACQUA DI GIÒ EAU DE PARFUM finalment aconsegueix la neutralitat de carboni. Amb una consciència del medi ambient entreteixida en la seva creació, ACQUA DI GIÒ EAU DE PARFUM és una fragància per al futur.

Els ingredients aromàtics i lluminosos inclouen aquells naturals i d'origen sostenible. Amb notes de mandarina verda brillant, cor de sàlvia i essència de pàtxuli, aquest nou aspecte de la icònica col·lecció de fragàncies masculines Giorgio Armani crea un efecte serè però sensual que perdura a la pell.

L'icònic flascó ACQUA DI GIÒ ara es reinventa com a infinitament recarregable, per convertir-se en un bell objecte que perdura.

UNA FRESCORA NOVA

ACQUA DI GIÒ EAU DE PARFUM obre amb mandarina verda brillant, natural i de Calàbria a Itàlia, amb aquesta nota radiant emblemàtica de les arrels mediterrànies de Giorgio Armani.

El cor opulent de la fragància està compost per un cor de sàlvia de la Provença, aromàtic, càlid i mineral com el "ambre gris", amb aquesta nota creada per a Giorgio Armani i d'origen sostenible. Això es barreja amb lavandina fresca i el cor de bourbon de gerani de Madagascar, cosa que li dóna una faceta masculina i floral a la fragància.

La base d'ACQUA DI GIÒ EAU DE PARFUM encapsula un savoir-faire olfactiu, amb essència de pàtxuli guatemalenc. Les qualitats enfustades, balsàmiques i terroses del pàtxuli, que aporten profunditat i resistència a la fragància, es fusionen amb la càlida essència de fusta de cedre Atlas i el cor de vetiver cruixent i brillant, d'origen sostenible a Haití.

Els ingredients de la fragància abasten aquells que són naturals i d'origen sostenible, i inclouen aquells els orígens dels quals estan certificats, cosa que en garanteix la traçabilitat. Entre els ingredients d'origen sostenible de la fragància hi ha la mandarina verda seleccionada a mà al sud d'Itàlia; sàlvia collida a Provença, al sud de França; i vetiver d'Haití. El pachulí prové de Guatemala i es cull a través de programes de solidaritat, cosa que significa que Giorgio Armani garanteix condicions de treball decents i preus justos per als agricultors, i dóna suport a l'accés a algunes necessitats primàries per a la comunitat, com l'accés a l'aigua potable.

UN FRASC NOU I REFINAT, ARA RECARREGABLE

L'icònic acqua di giò flacon es reinterpreta per a ACQUA DI GIÒ EAU DE PARFUM amb un nou aspecte de declaració. Les seves línies elegants i masculines ara estan fetes a mà en vidre transparent. El vidre mínim i transparent, fins al 15% del qual es recicla per als formats recarregables i el 25% per a l'ampolla de recàrrega, mostra el suc cristal·lí, clar i pur de la fragància.

Totes les mides d'ACQUA DI GIÒ EAU DE PARFUM són recarregables. Els flascons recarregables estan dissenyats perquè l'ampolla de recàrrega s'adhereixi sense filtre, cosa que permet que la fragància es decanti sense esforç i sense problemes al flascó original. La caixa exterior està feta de la mateixa targeta certificada FSC que la de totes les fragàncies Giorgio Armani, mentre que l'embalatge de recàrrega no conté cel·lofana.

L'ús del format recarregable d'ACQUA DI GIÒ EAU DE PARFUM representa un estalvi del 43% a l'ús de vidre, del 22% a l'ús de plàstic, del 67% a l'ús de metall i del 19% a l'ús de paper , en comparació amb l'ús del volum equivalent al de tres ampolles d'esprai ACQUA DI GIÒ de 75 ml existents.

UNA FRAGÀNCIA PER AL FUTUR

La creació i l'estatus de carboni neutral d'ACQUA DI GIÒ EAU DE PARFUM subratllen el compromís de Giorgio Armani amb el planeta i les persones que hi habiten.

El flascó de la fragància té la concepció ecològica al seu cor, amb la seva recàrrega, les opcions de disseny, inclosos els materials, així com l'abastament conscient dels seus ingredients.

EAN13
3614273662420
Quantitat
125 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Gènere
Home
Format
Flascó

Value1: ALCOHOL • PARFUM / FRAGRANCE • AQUA / WATER / EAU • LIMONENE • LINALOOL • BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE • ALPHA-ISOMETHYL IONONE • CITRONELLOL • BENZYL SALICYLATE • GERANIOL • CITRAL • BENZYL ALCOHOL • COUMARIN • EUGENOL • FARNESOL • BENZYL BENZOATE