Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PACK PER L'EXPERIMENTAT BY JÚLIA

PACK PER L'EXPERIMENTAT BY JÚLIA

Aquest paquet conté

100 ML 100 ml / 526.49€
526,49 €
526,49 €
526,49 €
100 ml / 526.49€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 8,31€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Un Pack de 4 fragàncies nínxol per a home. Troba en aquest pack una combinació perfecta per a cada moment. Fragàncies que inspiren i fragàncies úniques.

Contes de Parfums, una marca de fragàncies que es crea amb la voluntat original de donar visibilitat als creadors, als mestres perfumistes, que adquireixen la categoria d'artistes que signen les obres d'art. Entre la seva col·lecció hi ha Reikjavick, un viatge olfactiu per l'increïble Circulo Daurat d'Islàndia, segons explica la seva creadora, Delphine Lebeau. L'estructura complexa però equilibrada d'aquesta fragància representa els contrastos que hi ha a Islàndia. D'una banda, és una fragància molt AROMÀTICA i FRESCA que s'inspira en els fiords verds i les glaceres cobertes de gel en un país gairebé polar. D'altra banda, trobem una faceta càlida i reconfortant amb un acord SAUNA STEAM. Finalment, el seu costat PICANT i AMADERADO i lleugerament MINERAL representa la gran activitat VOLCÀNICA.

No podíem passar per alt en aquest pack una de les fragàncies més venudes de la història de Creed. Aventus va ser creada gràcies a la inspiració de la força de l'èxit i el poder. El seu nom fa referència al "vent" que representa l'home que porta aquesta fragància com a home que s'impulsa cap a l'èxit. Un clàssic modern i sofisticada per gaudir de la vida.

Comme des Garçons Una aroma única i irrepetible, un joc de llums i ombres en què notes de magnòlia contrasten amb la calidesa de l'ambre, la sobrietat de la fusta i la sensualitat de les espècies.

Culminant aquest pack pels amants dels perfums diferents, us presentem Arabians Tonka de Montale, una fragància homenatge al cavall àrab. Una fina barreja de fascinants roses, fava tonka i bergamota que revelen un temperament animal d'oud, ambre i mesc. Una fragància audaç, picant i ardent.

Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Aquàtica
Aromàtica
Chipre
Enfustada
Especiada
Fruital

Vaporitzar a les zones de pols del cos per a una major intensitat i durada de la fragància.