Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
UNUTAMAM
30 ML 100 ml / 415.00€
124,50 €
124,50 €
124,50 €
100 ml / 415.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,87€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Unutamam (que significa "no puc oblidar en turc", i la inspiració del qual és la cançó "Unutamam", composta pel llegendari artista Sezen Aksu), el primer perfum de la nova i atrevida "Col·lecció Experimental" de Nishane, desafiava qualsevol categorització. Però aquesta és la qüestió: tal com va ser concebut per Nishane i el blocaire i creador de fragàncies estrella Miguel Matos, Unutamam (el nom d'una famosa cançó turca) se situa intencionadament a la línia que separa la seducció exuberant de la ferocitat animal, deixant que sigui lusuari qui decideixi quin estat dànim es permet.

a l'usuari decidir l'estat d'ànim que voleu encarnar.

Unutamam, des de la primera polvorització, és una experiència intensa: una fuetada d'aromes i flors lacerants, que desafia qualsevol intent de reacció complaent. Fins i tot a mesura que les flors es tornen més suaus i exuberants, creix un rerefons fumat i industrial, amb pàtxuli, làdan i castori que s'aproximen a l'estrèpit animal del petroli, a l'aspra protecció del cuir de qualitat militar. O potser el seu viatge per aquesta fragància intrigant i dinàmica el porti en una altra direcció, a un jardí de delícies herbàcies i ambre caramel·litzat dolç i suau. Al capdavall, l'elecció és totalment seva, i això és tot un èxit.

EAN13
8681008055210
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Aromàtica
Enfustada
Floral
Gènere
Unisex
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de calor del cos per a una major intensitat i durada de la fragrância.