El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
POIVRE NOIR EAU DE PARFUM
POIVRE NOIR EAU DE PARFUM
100 ML 100 ml / 111.50€
111,50 €
111,50 €
111,50 €
100 ml / 111.50€
Proper llançament
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,17€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Picant, estimulant, elegant.

Poivre noir, redescobreix la teva nova essència!

Una línia de perfums creada per Serge Lutens a imatge i semblança seva.

Minimalista, de línies rectes, angulosa i sense concessions, cadascun dels seus flascons, amb estil refinat, reflecteixen la naturalesa i el caràcter exigent del seu creador.

Una sobrietat que realça la riquesa i la sumptuositat dels seus perfums, els aromes i colors dels quals són tan nombrosos i matisats com les pedres precioses i les nostres personalitats.

El perfumista Serge Lutens fa més de 20 anys que crea fragàncies icòniques amb forts accents proustians.

Des de Féminité du bois, fins a Ambre sultan i La fille de Berlin, cada perfum explica la seva pròpia història excepcional i té la seva pròpia signatura.

I potser, també la teva?

EAN13
3700358217156
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Especiada
Refrescant
Gènere
Unisex
Format
Esprai
Flascó

Els perfums Serge Lutens prioritzen, en la mesura que sigui possible, l'ús de primeres matèries d'origen natural de primera qualitat.

Només donen fe d'una autèntica evolució del perfum sobre la pell.

Vaporitza el perfum, millor si ho fas directament sobre la pell i espera uns instants, el temps necessari perquè la composició s'expandeixi en tota la seva magnitud, descobrint-se en la veritat més pertorbadora.

Les creacions de Serge Lutens sempre acaben confessant les essències!

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), DIPROPYLENE GLYCOL, LIMONENE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, EUGENOL, ISOEUGENOL, CITRONELLOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5), BHT, CI 14700 (RED 4)