Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
L’ANTICERNES PROFESSIONNEL
L’ANTICERNES PROFESSIONNEL

L’ANTICERNES PROFESSIONNEL

03 FONCÉ
-28% T'ESTALVIES -8,80 €
31,50 € 22,70 €
22,70 € -28%
22,70 €
Last items in stock
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,34€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

L'antoulleres professional de T.LeClerc cobreix ulleres i imperfeccions. Amb la seva excel·lent cobertura és l'aliat ideal per aconseguir una pell perfecta. Neutralitza el to blavós de les ulleres, creant una base lluminosa i prepara la zona per aplicar la base de maquillatge. Tapa les vermellors i les taques i unifica el to. El seu format econòmic similar a un bolígraf farà que sigui un dels favorits del teu arsenal de productes de bellesa.

El secret de la seva textura suau i untuosa és la cera d'arròs, que fa que sigui molt fàcil d'aplicar i que llisqui suaument, sense agredir la pell. L'antoulleres professional T.LeClerc es manté impecable tot el dia amb un acabat semimat. La seva fórmula, amb oli de Jojoba, cobreix perfectament totes les imperfeccions; també es pot utilitzar com a base abans d'aplicar les ombres d'ulls.

EAN13
3700609710405
Quantitat
1 ct
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Imperfeccions
Lluminositat
Suavitat
Taques
Ulleres
Uniformitat
Vermellors
Acabat
Setinat

El corrector antiulleres professional de T.LeClerc s'aplica abans de la base de maquillatge o les pólvores donant suaus tocs a les ulleres o sobre les petites imperfeccions com vermellors o taques.

Estén-lo amb el dit amb suaus tocs o amb la brotxa plana PIN8 fins que es fongui amb la pell.