Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
HYDRA ESSENTIEL GEL DÉSALTÉRANT MATIFIANT
HYDRA ESSENTIEL GEL DÉSALTÉRANT MATIFIANT
HYDRA ESSENTIEL GEL DÉSALTÉRANT MATIFIANT

HYDRA ESSENTIEL GEL DÉSALTÉRANT MATIFIANT

75 ML 100 ml / 49.60€
-37% T'ESTALVIES -21,80 €
59,00 € 37,20 €
37,20 € -37%
37,20 €
100 ml / 49.60€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,56€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Clarins Hydra Essentiel Gel Désaltérant Matifiant. Un tractament amb textura de gel fresca i no enganxosa que deixa un vel sedós i mat a la pell.

Immediatament, la pell s'hidrata, es redensifica i s'allisa.

Dia rere dia, la pell s'enforteix, llueix més radiant i roman visiblement hidratada.

EAN13
3666057098031
Quantitat
75 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Allisant
Hidratació
Lluminositat
Tonificació
Textura
Gel
Format
Tub

Escalfeu el producte entre les mans i, a continuació, apliqueu la crema de l'interior a l'exterior del rostre i del coll amb tota la superfície de la mà.

Després aplicar una pressió drenant des del centre cap a l'exterior de la cara.

AQUA/WATER/EAU. PROPANEDIOL. BETAINE. CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL. 1,2-HEXANEDIOL. SODIUM CARBOMER. AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER. TAPIOCA STARCH. GLYCERIN. PHENETHYL ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. SODIUM HYALURONATE. DISODIUM EDTA. TOCOPHERYL ACETATE. BUTYLENE GLYCOL. KALANCHOE PINNATA LEAF EXTRACT. MARRUBIUM VULGARE EXTRACT. SILICA. CITRIC ACID. EPILOBIUM FLEISCHERI FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT. FURCELLARIA LUMBRICALIS EXTRACT. SODIUM BENZOATE. POTASSIUM SORBATE. CI 42090/BLUE 1. LAPSANA COMMUNIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT. MARIS SAL/SEA SALT/SEL MARIN. [V4184A]

Solo para fines informativos. Cada referencia de producto individual tiene una lista de ingredientes específica. Todas las fórmulas están sujetas a cambios por reformulación. Nos esforzamos por mantener la exactitud de esta lista de ingredientes, aunque no podemos garantizar que sea fiable, esté actualizada o libre de un error de transcripción. Consulta la lista de ingredientes que figura en el embalaje exterior del producto para obtener una lista completa, precisa y actualizada.