Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
RECARGA JOLI ROUGE BRILLANT
RECARGA JOLI ROUGE BRILLANT
RECARGA JOLI ROUGE BRILLANT
RECARGA JOLI ROUGE BRILLANT
RECARGA JOLI ROUGE BRILLANT
RECARGA JOLI ROUGE BRILLANT
RECARGA JOLI ROUGE BRILLANT

RECARGA JOLI ROUGE BRILLANT

BRILLANT 757S
-29% T'ESTALVIES -7,50 €
25,50 € 18,00 €
18,00 € -29%
18,00 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,27€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Joli Rouge, la barra de llavis que realça immediatament els llavis amb colors lluminosos i els embelleix dia rere dia, gràcies a la fórmula amb acció tractament.

Amb el seu envàs recarregable, contribueix a una bellesa sostenible i responsable.

La seva textura fina i lleugera gairebé imperceptible.

Aporta un color intens des de la primera aplicació i acabat mat.

Per a totes les dones que busquen una barra de llavis que ofereix un resultat de maquillatge immediat i que desitgen maquillar els seus llavis i cuidar-los amb una fórmula rica en accions tractament i confortable

Conté un 80% d'ingredients d'origen natural amb dos extractes de plata bio com són: Camèlia i Karité reconegudes per les propietats nutritives i reconfortants.

La seva fórmula conté un 84% de tractament aportant nutrició, confort, reparació i protecció contra la deshidratació.

Beneficis:

Confort

Nutrició

Reparació

Protecció contra la deshidratació.

EAN13
3666057092954
Quantitat
35000 mg
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Lluminositat
Acabat
Brillant
Durada
Llarga Durada
Tonalitat
Intensa

Aquesta barra de llavis s'aplica molt fàcilment gràcies a l'elasticitat de la textura. Per a un maquillatge més intens, perfilar el contorn dels llavis amb un llapis de llavis i després aplicar Joli Rouge.

POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE. DICAPRYLYL ETHER. OCTYLDODECANOL. POLYGLYCERYL-2 ISOSTEARATE/DIMER DILINOLEATE COPOLYMER. CANDELILLA CERA/EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX/CIRE DE CANDELILLA. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX. CI 77891/TITANIUM DIOXIDE. SILICA. BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2. CI 77492/IRON OXIDES. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL. CI 15850/RED 7 LAKE. DISTEARDIMONIUM HECTORITE. DICALCIUM PHOSPHATE. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER UNSAPONIFIABLES. AROMA/FLAVOR. CI 77491/IRON OXIDES. PARFUM/FRAGRANCE. CI 77499/IRON OXIDES. PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE. POLYHYDROXYSTEARIC ACID. TOCOPHEROL. ASCORBYL PALMITATE. [STM4112A/705]

*Només per a fins informatius. Cada referència de producte individual té una llista específica d'ingredients. Totes les fórmules estan subjectes a canvis per reformulació. Ens esforcem per mantenir l´exactitud d´aquesta llista d´ingredients, encara que no podem garantir que sigui fiable, estigui actualitzada o lliure d´un error de transcripció. Consulteu la llista d'ingredients que apareix a l'embalatge exterior del producte per obtenir una llista completa, precisa i actualitzada.