El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
CARCASA JOLI ROUGE
CARCASA JOLI ROUGE
CARCASA JOLI ROUGE
CARCASA JOLI ROUGE
CARCASA JOLI ROUGE

CARCASA ROJA
-29% T'ESTALVIES -4,10 €
14,00 € 9,90 €
9,90 € -29%
9,90 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,15€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Descobreix la nova generació de Joli Rouge Recarregable que no fa concessions, ni en un color radiant, intens i durador, ni en una cura encara més generosa, ni en un desenvolupament responsable amb un format recarregable.

Amb el seu estoig recarregable, Joli Rouge es reinventa i es converteix en un gest tan compromès com elegant. Més que un gest de maquillatge, Joli Rouge es pot recarregar i personalitzar segons el teu estil.

La carcassa Joli Rouge està disponible en 3 colors: vermell, blanc i daurat. Pot emplenar-ho a voluntat amb l'acabat i el to que desitges.

Personalitza el teu labial segons el color, acabat i carcassa escollits.

Aquest Joli Rouge recarregable de nova generació il·lustra el compromís històric de la marca Clarins amb una bellesa cada cop més responsable.

Amb aquest envàs recarregable fabricat a França, per fi arriba un nou objecte que embelleix i potencia el maquillatge. Conté aproximadament un 20% de plàstic reciclat.

Per a qui?

Totes les dones que es preocupen pel planeta, que busquen un producte recarregable més compromès amb el medi ambient.

EAN13
3666057092671
Quantitat
1 ct
Tipus de Marca
Selectiva

Personalitzeu la vostra barra de llavis:

Pas 1: tria la teva carcassa: vermella, daurada o blanca

Pas 2 - Tria el teu acabat: setinat, mat o brillant i el teu to

Pas 3: arma la teva barra de llavis Joli Rouge

POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE. DICAPRYLYL ETHER. OCTYLDODECANOL. POLYGLYCERYL-2 ISOSTEARATE/DIMER DILINOLEATE COPOLYMER. CANDELILLA CERA/EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX/CIRE DE CANDELILLA. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX. CI 77891/TITANIUM DIOXIDE. SILICA. BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2. CI 77492/IRON OXIDES. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL. CI 15850/RED 7 LAKE. DISTEARDIMONIUM HECTORITE. DICALCIUM PHOSPHATE. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER UNSAPONIFIABLES. AROMA/FLAVOR. CI 77491/IRON OXIDES. PARFUM/FRAGRANCE. CI 77499/IRON OXIDES. PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE. POLYHYDROXYSTEARIC ACID. TOCOPHEROL. ASCORBYL PALMITATE. [STM4112A/705]

*Només per a fins informatius. Cada referència de producte individual té una llista específica d'ingredients. Totes les fórmules estan subjectes a canvis per reformulació. Ens esforcem per mantenir l´exactitud d´aquesta llista d´ingredients, encara que no podem garantir que sigui fiable, estigui actualitzada o lliure d´un error de transcripció. Consulteu la llista d'ingredients que apareix a l'embalatge exterior del producte per obtenir una llista completa, precisa i actualitzada.