Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BIOTHERM AQUAPOWER ADVANCED GEL COFRE DE REGALO

BIOTHERM AQUAPOWER ADVANCED GEL COFRE DE REGALO

75 ML 100 ml / 54.40€
40,80 €
40,80 € -0%
40,80 €
100 ml / 54.40€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,61€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Descobreix la rutina perfecta per hidratar i enfortir la barrera de la pell: - Aquapower Advanced Gel 75ml: Aquest gel hidratant per a homes hidrata i energitza la pell des del primer ús.

Amplificat per Blue Sciences: Impulsat per 7500 litres d'aigua termal Life Plankton, ara amplificada per potents bioceramides, hidrata a l'instant i reforça la barrera d'hidratació de la pell.

Fidels als nostres Compromisos Blaus: Biotherm està compromesa amb un futur millor per als nostres oceans des del 2012.

Aquest envàs integra materials reciclats. - Netejador Aquapower 40ml: Aquest gel netejador per a home elimina eficaçment les impureses, deixant la pell purificada, fresca i reconfortada.

Amplificat per BLUE SCIENCES: La seva fórmula de gel fresc ultranetejador conté una combinació d'oligoelements i potents agents netejadors.

Fidel als nostres COMPROMISOS BLAUS: Biotherm està compromesa amb un futur millor per als nostres oceans des del 2012.

Aquest envàs integra materials reciclats. Ingredients clau: Aquest netejador facial per a homes està enriquit amb Life Plankton calmant, l'ingredient regenerador més exclusiu de la indústria cosmètica, el netejador a base de gel deixa la pell amb una sensació ultra fresca i idealment preparada per a l'afaitada només aplicar-lo.

Textura: Un netejador per a homes a base de gel que es transforma en una escuma cremosa. - Escuma d´Afeitar 50ml: La primera escuma d´afaitar d´ús diari enriquida amb l´exclusiva tecnologia ProComfort de Biotherm Homme.

La seva escuma densament rica està impregnada de propietats anti-irritacions i anti-vermelloses, per facilitar el començament del dia amb una afaitat confortable.

Especialment formulada per a pells sensibles.

Escuma d'afaitar testada sota control dermatològic.

EAN13
3614273963992
Quantitat
75 ML
Tipus de Pell
Mixta
Normal
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Calmant
Energitzant
Hidratació
Nutrició
Revitalitzant
Suavitat
Textura
Gel
Gènere
Home

Aplicar a la cara evitant el contorn d'ulls fins a la seva correcta absorció.