Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
THE ELEMENTAL CLEANSING BALM AND EXFOLIATING REFINER
THE ELEMENTAL CLEANSING BALM AND EXFOLIATING REFINER
THE ELEMENTAL CLEANSING BALM AND EXFOLIATING REFINER
THE ELEMENTAL CLEANSING BALM AND EXFOLIATING REFINER
THE ELEMENTAL CLEANSING BALM AND EXFOLIATING REFINER
THE ELEMENTAL CLEANSING BALM AND EXFOLIATING REFINER
THE ELEMENTAL CLEANSING BALM AND EXFOLIATING REFINER

THE ELEMENTAL CLEANSING BALM AND EXFOLIATING REFINER

No definit
155,50 €
155,50 €
155,50 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,33€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Purifica. Desintoxica. Prepara.

El tractament en dos passos que revoluciona la preparació de la cara, aconseguint una pell lluminosa i revitalitzada.

Noble Panacea reinventa la primera fase al ritual de la cura de la pell, amb aquest tractament únic -en dos passos- que maximitza la preparació de la pell. Neteja perfectament, aclareix i reseteja la pell.

PAS 1: BÀLSAM DE NETEJA TRANSFORMADOR

Un bàlsam netejador que eleva el ritual de neteja a un viatge sensorial definitiu caracteritzat per una neteja profunda però suau.

Amb un octet d'olis per atraure les impureses com un imant i aconseguir eliminar-les.

Una experiència luxosa que comença com un bàlsam sedós fonent-se amb un massatge facial per a una neteja suau i profunda.

L'etapa final d'esbandida, en contacte amb l'aigua, transforma la textura en una emulsió lletosa suau, per eliminar totes les impureses de la pell amb accions reconfortants i suavitzants.

• Elimina el maquillatge (inclòs el maquillatge d'ulls, SPF i acumulació diària de contaminants i impureses)

• Neteja, purifica i desintoxica en profunditat

• Calma, nodreix i alleuja

Netejar i preparar la pell és un pas essencial per eliminar les impureses, i resetejar la cara per garantir la màxima eficàcia del tractament posterior.

Aquesta inicialització de la pell transforma una rutina revolucionada –de neteja i preparació– per convertir-se en un tractament en si mateix.

La pell sana i purificada contribueix a millorar l'eficàcia i la penetració del tractament posterior.

PAS 2: EXFOLIANT REFINADOR DEFINITIU

Impulsat per la tecnologia OSMV™, aquest exfoliant lleuger i profund purifica i renova la pell mitjançant l'alliberament de microdosi d'AHA i PHA de manera perllongada, controlada i a llarg termini per a una pell lluminosa, clarificada i suau.

Això completa el ritual de neteja per refinar la pell i reduir l'aparença dels porus.

La pell ressorgeix gràcies a l'exfoliació sense irritació.

L'alliberament prolongat de la tecnologia OSMV™ ofereix un tractament de rejoveniment suau però complet que es pot fer servir diàriament com la millor preparació per a la rutina de la cura de la pell.

• Perfecciona el ritual de neteja

• Exfolia i aclareix

• Refina la textura de la pell, minimitza l'aparença dels porus

EAN13
1230000065689
Quantitat
30 ct
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Calmant
Detox
Imperfeccions
Lluminositat
Nutrició
Porus
Revitalitzant

PAS 1: Apliqui el bàlsam netejador sobre la pell seca i fes un massatge suau al rostre, el coll i l'àrea dels ulls mentre la fórmula es transforma en oli.

Esbandida amb aigua tèbia per transformar en una emulsió lletosa com a pas final.

Després, esbandida completament.

PAS 2: Premeu el refinador exfoliant a la pell amb els rovells dels dits o feu lliscar per la pell amb un cotó.

Eviteu làrea dels ulls.

Cleansing Balm

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-10 Laurate, Propanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-3 Oleate, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Jojoba Esters, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Ferulic Acid, Camellia Japonica (Tsubaki) Seed Oil, Carica Papaya (Papaya) Seed Oil, Moringa Oleifera (Moringa) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Rosa Canina (Rosehip) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Ubiquinone (Coenzyme Q10).

Exfoliating Refiner

Water/Eau/Aqua, Propanediol, Rosa Damascena (Rose) Flower Extract, Lactic Acid, Lactobacillus Ferment, Niacinamide, Saccharide Isomerate, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Fruit Extract, Pentylene Glycol, Oligosaccharide Fatty Acid Esters (OSMV), Panax Ginseng Root Extract, Sea Water/Eau De Mer/Maris Aqua, Glycolic Acid, Phytic Acid, Gluconolactone, Tranexamic Acid, Ascorbic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Pinus Strobus (White Pine) Bark Extract, Lithothamnion Calcareum (Pallas) Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Nonapeptide-1, Ubiquinone (Coenzyme Q10), Glycerin, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Maltodextrin, Amylopectin, Potassium Hydroxide, Phospholipids, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Phosphate, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Disodium Phosphate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.