Celebra el NADAL, i emporta’t una espelma de regal per les teves compres, només per temps limitat, queden:
D H M S
No et quedis sense!
VEURE CONDICIONS >>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Noble Panacea

Noble Panacea és una marca creada per un premi Nobel, Sir Frase soddart, una revolucionària tecnologia OSMVTM, és l'avantguarda mundial en la cura de la pell gràcies a la seva poderosa capacitat per protegir i administrar els ingredients actius amb precisió a les cèl·lules de la pell , millorant la seva potència fins a deu vegades per obtenir resultats antienvelliment sense precedents.

És una marca de cosmètica premium, es distingeix per les fórmules que componen els tractaments. Una marca com a Noble Panacea, a més d'ocupar-se de la bellesa de la pell, es mostra seriosament interessada per millorar el medi ambient, fomentant els rituals de bellesa sostenibles com a part fonamental de la vida responsable i la cura del planeta. Amb fórmules netes, segures, lliures de crueltat animal i creades amb tecnologia verda OMV. El seu empaquetatge fet de materials renovables i reciclables; des de les innovadores caixes octogonals a base de midó, passant pels cartons de paper amb certificació FSC®, fins a les Dosis Diàries Actives, 100% reciclables a través de la seva associació amb TerraCycle®, l'empresa innovadora que s'ha convertit en líder mundial en el reciclatge de tota mena de materials.

L'any 2021 va llançar el primer sistema de recàrrega en un esforç per estendre la vida útil de l'empaquetat original. Descobreixi aquesta nova era a la cura de la pell amb avenços científics.

Veure més

Filtrar per

Categories

Filtre